Συνάντηση των χοιροτρόφων με την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και στελέχη του ΕΛΓΟ

14 October 2021

Συνάντηση των χοιροτρόφων με την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και στελέχη του ΕΛΓΟ

Συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων είχε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Όπως ενημερώνει η Ομοσπονδία, αντιπροσωπεία της συναντήθηκε με τον υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό και τον υφυπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου. Στις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο όπως η πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων, η ένταξη του κλάδου στην ΚΑΠ στη νέα προγραμματική περίοδο, η αύξηση των τιμών των ζωοτροφών, η αύξηση της τιμής του ρεύματος, τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων και άλλα θέματα.

Στη συνάντηση με τον υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό τα μέλη της Ομοσπονδίας τον ευχαρίστησαν για την αποζημίωση που θα δοθεί στον κλάδο για τις επιπτώσεις της πανδημίας covid-19 καθώς έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των εγκρίσεων και πολύ σύντομα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις.

Επίσης τα μέλη της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με στελέχη του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ όπου ενημερώθηκαν για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο οργανισμός για την πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων χοιρινού κρέατος.

Στην αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο πρόεδρος Μπούρας Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος Κελαηδίτης Γεώργιος και τα μέλη Σταυρινάκης Χρήστος, Κηπουρού Δέσποινα, Γανίκας Ιωάννης, Τσικάκης Παναγιώτης.

14 October 2021
Banner
Banner