Νέες τεχνικές κοπής από τον EBLEX για τους επισκέπτες της Anuga

10 September 2013

Τις πιο πρόσφατες τεχνικές κοπής κρέατος θα παρουσιάσει σε δημοσιογράφους στη διάρκεια της μεγάλης έκθεσης τροφίμων Anuga τον Οκτώβριο, ο EBLEX, ο Οργανισμός Αγγλικού Βόειου και Αρνίσιου Κρέατος.
Πρόκειται για μια επίδειξη κοπής αλλά και γευσιγνωσίας, που θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου, στη διάρκεια της οποίας ο κρεοπώλης Έκλις Μάρτιν θα παρουσιάσει μερικές από τις νέες κοπές που ανέπτυξε ο EBLEX, και οι οποίες στοχεύουν να προσθέσουν αξία στο σφάγιο, καθώς και να προσφέρουν πιο ευέλικτες γευστικές επιλογές για τον καταναλωτή. Η επίδειξη θα γίνει στο περίπτερο του EBLEX (50 και 51 στην αίθουσα 6.1).
Ο κόσμος του κρέατος σε όλη την Ευρώπη αλλά όχι μόνο, αναμένει και φέτος πώς και πώς τη μεγάλη αυτή έκθεση που θα γίνει στις 5-9 Οκτωβρίου στην Κολονία της Γερμανίας (στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse) και αναμένεται να βρεθούν εκεί όπως πάντα όλες οι μεγάλες εταιρίες κρέατος και εξοπλισμού, που σηματοδοτούν τις τάσεις στον κλάδο.
Ο EBLEX θα πάρει μέρος στην έκθεση επιχειρώντας να προβάλει τα οφέλη από την ποιότητα του αγγλικού βοδινού και αρνίσιου κρέατος σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Έχει μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, επιστρατεύσει για το λόγο αυτό όλους τους ειδικούς που έχει στις τάξεις του προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης πληροφορίες σχετικά με μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν το αγγλικό βοδινό και αρνίσιο κρέας, από τα συστήματα παραγωγής μέχρι μερικές πρωτότυπες τεχνικές μαγειρικής.

10 September 2013
Banner
Banner