Ιστοσελίδα για τους καταναλωτές κρέατος από τον EBLEX

14 May 2014

Ιστοσελίδα για τους καταναλωτές κρέατος από τον EBLEX

Τα πάντα γύρω από το βόειο και πρόβειο κρέας, από συνταγές και διατροφικές πληροφορίες μέχρι υποδείγματα τεμαχισμού και τοποθεσίες κρεοπωλείων θα μπορούν να βρίσκουν πλέον οι Άγγλοι καταναλωτές συγκεντρωμένα σε μία ιστοσελίδα. O ανανεωμένος δικτυακός τόπος που δημιούργησε ο Οργανισμός για το Αγγλικό Βόειο και Πρόβειο Κρέας (EBLEX), είναι το "δημόσιο πρόσωπο" του αγγλικού κρέατος που στοχεύει να μετατρέψει σε μια εξαιρετικά εύκολη υπόθεση το σωστό μαγείρεμα.
Στη διεύθυνση www.simplybeefandlamb.co.uk περιλαμβάνονται συνταγές, αλλά επίσης και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το πώς προετοιμάζεται το κρέας, και όπως ανακοινώνει ο EBLEX πρόκειται για το αποτέλεσμα έρευνας που είχε διενεργήσει πέρυσι σχετικά με τις ανάγκες του καταναλωτή. Εύκολη αναζήτηση συνταγών, σαφή κατηγοριοποίηση ιδεών για γεύματα (όπως παιδικά γεύματα) ήταν μερικά μόνο από όσα ζητούσαν οι Άγγλοι καταναλωτές και τα οποία σπεύδει τώρα να ικανοποιήσει ο EBLEX.
Στο επόμενο διάστημα η ιστοσελίδα θα εμπλουτιστεί με περαιτέρω υλικό, που θα περιλαμβάνει ακόμη και βιντεάκια, προκειμένου να παρέχει όλο και περισσότερες, όλο και πιο πρακτικές πληροφορίες, λένε τα στελέχη του EBLEX και σημειώνουν ότι η ιστοσελίδα θα βοηθήσει τους καταναλωτές, εκτός από τους τρόπους μαγειρέματος, να αντιληφθούν επίσης τα οφέλη από την κατανάλωση ποιοτικού κρέατος: "Απώτερος στόχος μας είναι να τονωθεί η ζήτηση για το βόειο και πρόβειο κρέας, ενώ την ίδια στιγμή είναι ζωτικής στρατηγικής σημασίας ζήτημα να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν γι' αυτό".

14 May 2014
Banner
Banner