Μικρή και συνεχώς μειούμενη είναι η ελληνική παραγωγή κρέατος. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία που επεξεργάστηκε το Meat News. Συνδυάζοντας στοιχεία του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τις ελληνικές σφαγές και της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τις εισαγωγές προκύπτει ότι μόνο το 18,25% του βόειου και το 28,44% του χοίρειου κρέατος που διακινείται στη χώρα είναι ελληνικό, ενώ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα στο αιγοπρόβειο κρέας με το 81,85% να παραμένει ελληνικό.
Τα πλήρη στοιχεία θα βρείτε στο τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου του Meat News που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Related Articles
Μικρή και συνεχώς μειούμενη είναι η ελληνική παραγωγή κρέατος. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία που επεξεργάστηκε το Meat News. Συνδυάζοντας στοιχεία του ΕΛΓΟ Δήμητρα για τις ελληνικές σφαγές και της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για τις εισαγωγές προκύπτει ότι μόνο το 18,25% του βόειου και το 28,44% του χοίρειου κρέατος που διακινείται στη χώρα είναι ελληνικό, ενώ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα στο αιγοπρόβειο κρέας με το 81,85% να παραμένει ελληνικό.
Τα πλήρη στοιχεία θα βρείτε στο τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου του Meat News που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.