Ζωτικό για την ανθρώπινη υγεία το κόκκινο κρέας

04 March 2013

Μια νέα επιστημονική έρευνα προερχόμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο, επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο, αυτό που οι περισσότεροι εκ των καταναλωτών γνωρίζουν, πως «η σωστή πρόσληψη κόκκινου κρέατος, ανά ηλικία, έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς βοηθά στην ώθηση πρόσληψης των απαραίτητων μετάλλων και βελτιώνει την αντοχή του οργανισμού καθώς και των γνωστικών ικανοτήτων του ατόμου». Η εν λόγω έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από τους βρετανικούς Eblex και Bpex, πραγματοποιήθηκε από μια σειρά ειδικών διατροφολόγων, αλλά και ενδοκρινολόγων, που ανέλαβαν να συγκεντρώσουν και να επεξεργαστούν 103 διαφορετικές επιστημονικές εργασίες, που εστίαζαν στη λειτουργία διαφορετικών ανθρώπινων οργάνων και πώς το κόκκινο κρέας επιδρά στην καλύτερη λειτουργία τους.

04 March 2013
Banner
Banner