Δηλώστε συμμετοχή στο Συνέδριο για το Κρέας

08 January 2015

Πλησιάζει το Συνέδριο για το Κρέας και τα Προϊόντα του και οι προετοιμασίες κορυφώνονται. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχαν υποβληθεί αρκετές εργασίες, δείγμα αφενός ότι ο επιστημονικός κόσμος αγκάλιασε το γεγονός και αφετέρου ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον τομέα του κρέατος.

Επόμενα βήματα η ολοκλήρωση της υποβολής προτάσεων για εργασίες, η οποία σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό λήγει στις 18 Ιανουαρίου και η υποβολή των πλήρων κειμένων των εργασιών, τα οποία θα πρέπει να έχουν φθάσει στα χέρια της επιστημονικής επιτροπής μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου. Με την εμπειρία των προηγούμενων συνεδρίων και για να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε έγκαιρα το πρόγραμμα του Συνεδρίου και να εκτυπώσουμε το βιβλίο των πρακτικών, η τήρηση αυτών των ημερομηνιών είναι απαραίτητη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης Detrop και θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στις 27, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου. Τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Μακεδονίας & Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου και της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και έχει την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μέσα στον μήνα Ιανουάριο, αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες συνεργασίες, ξεκινά πιο εντατικά η προβολή του Συνεδρίου, στοχεύοντας στη συμμετοχή όσο γίνεται περισσοτέρων συνέδρων. Γι αυτό και καλούμε από τώρα τους αναγνώστες μας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του να φροντίσουν έγκαιρα να δηλώσουν συμμετοχή.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

c7e4f-SYNEDRIO_25low

08 January 2015
Banner
Banner