Η Bovillage στη Food Expo από 9-11 Μαρτίου – Δυναμικό «παρών» από τους Bovillage Ambassadors

07 March 2024

Η Bovillage στη Food Expo από 9-11 Μαρτίου – Δυναμικό «παρών» από τους Bovillage Ambassadors

Η μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας Bovillage θα υποδεχθεί τους συνεργάτες και πελάτες της στην κλαδική έκθεση Food Expo που θα διεξαχθεί από 9 έως 11 Μαρτίου, στο Metropolitan Expo.

Υπό την αιγίδα της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Ένωσης Ζώντων Ζώων και Κρέατος Interbev και των εταιριών-μελών του Ομίλου Ευρωπαικού Βόειου Κρέατος CVBE, η Bovillage θα βρίσκεται στο Hall 2, περίπτερο D22-E21 με καθημερινά shows κοπής και αξιοποίησης αλλά και γευστικές δοκιμές.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους Bovillage Ambassadors, η ομάδα αναμένεται να δώσει για άλλη μια χρονιά δυναμικό "παρών" και τον καλύτερό της εαυτό, ιδιαίτερα φέτος που συμπληρώνονται 5 χρόνια από τη δημιουργία της. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Ambassadors απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και δημιουργήθηκε για τα 10 χρόνια της Bovillage το 2019.

Έκτοτε η ομάδα έχει πλαισιώσει την καμπάνια και τις δράσεις εκπαίδευσης, ενημέρωσης και προώθησης της Bovillage, πραγματοποιώντας σεμινάρια, εκπαιδευτικά events, shows κοπής και αξιοποίησης κρέατος αλλά και μία έντονη παρουσία στα ΜΚΔ της μάρκας όπου πλέον μπορεί κανείς να βρει πολλά εκπαιδευτικά βίντεο.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της προς τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου, η Bovillage αναμένεται να συνεχίσει και τη φετινή χρονιά μία πλούσια σε δράσεις εκστρατεία, το πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της έκθεσης.

Πληροφορίες: Fb, Instagram & YouTube Bovillage Greece

07 March 2024
Banner