Ευχαριστήρια επιστολή στον ΥπΑΑΤ από τους κρεοπώλες Ηρακλείου

16 November 2023

Ευχαριστήρια επιστολή στον ΥπΑΑΤ από τους κρεοπώλες Ηρακλείου

Ευχαριστήρια επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, απέστειλε ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου με αφορμή την εξαγγελία του υπουργού για ίδρυση Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Κρήτης.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: «Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Κρήτης»

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας  ευχαριστήσουμε θερμά για την απόφασή σας να συσταθεί «Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Κρήτης» με έδρα το Ηράκλειο, ενισχύοντας έμπρακτα τον κτηνοτροφικό κλάδο, μέσα από την ίδρυση ενός φορέα με εκπαιδευτική, ενημερωτική και ερευνητική αποστολή.

Εκτιμούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή αναβαθμίζει όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την παραγωγή, διακίνηση και εμπορία κρέατος, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να εκπαιδευτούμε σωστά, παρέχοντας ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Είναι γεγονός ότι από την πρώτη μας συνάντηση, αμέσως μετά την ανάληψη των νέων υπουργικών σας καθηκόντων το περασμένο καλοκαίρι, ακούσατε με προσοχή τα ζητήματα που σας έθεσε ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν.  Ηρακλείου και βρίσκεστε δίπλα μας ώστε να δρομολογηθούν λύσεις για όλον τον κλάδο, τον οποίο γνωρίζετε πολύ καλά και είστε πρόθυμος να βοηθήσετε ακόμη περισσότερο.

Θεωρούμε ευτυχή συγκυρία την παρουσία σας στο συγκεκριμένο Υπουργείο, γνωρίζοντας την εργατικότητα και διάθεσή σας να υπηρετήσετε τον τόπο σας και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε, για άλλη μια φορά, ότι είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω συνεργασία.

Με εκτίμηση

για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

         Λευτέρης Ντουράκης                           Μανώλης Δατσέρης  

16 November 2023
Banner