Διαδικτυακό σεμινάριο για την ασφάλεια τροφίμων στην εποχή της COVID-19

30 November 2020

Διαδικτυακό σεμινάριο για την ασφάλεια τροφίμων στην εποχή της COVID-19

Ο κλάδος δημόσιας υγείας και τροφίμων της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο διοργανώνει διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο (webinar) με θέμα «Η ασφάλεια των τροφίμων στην εποχή της πανδημίας COVID-19».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 19:30 το βράδυ και οι καλεσμένοι ειδικοί επιστήμονες θα αναλύσουν τα μέτρα πρόληψης, τους κινδύνους, αλλά και τη διαχείρισή τους.

Το σεμινάριο θα απευθύνεται σε κτηνιάτρους, σε άλλους επιστήμονες που ασχολούνται με την ασφάλεια τροφίμων, καθώς και σε στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων.

Ομιλητές:

  • Παναγιώτα Παπαδάκη, Προϊσταμένη Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής ΥΠΑΑΤ: «Μέτρα πρόληψης COVID 19 στα σφαγεία»
  • Δρ Φραγκίσκος Γαΐτης, Προϊστάμενος Εργαστηρίων Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ: «Ιοί, τρόφιμα και η πανδημία COVID-19»
  • Δρ Βασίλειος Τσουκαλάς Fqt-Consulting - Τεχνικός σύμβουλος: «SARS-COV-2 (COVID-19): «Διαχείριση κινδύνων στη βιομηχανία τροφίμων. Σύντομη πρακτική προσέγγιση»

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Νικόλαος Σολωμάκος, Επίκουρος Καθηγητής, Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης, Τμήμα Κτηνιατρικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Γραμματέας Κλάδου Κτηνιατρικής δημόσιας υγείας και τροφίμων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εγγραφές, εδώ.

30 November 2020
Banner
Banner