Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας, απομακρυσμένος έλεγχος και άμεσες ειδοποιήσεις στο κινητό τηλέφωνο για επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες

19 October 2020

Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας, απομακρυσμένος έλεγχος και άμεσες ειδοποιήσεις στο κινητό τηλέφωνο για επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες

Related Articles

Ένα προσιτό και επεκτάσιμο σύστημα απομακρυσμένης εποπτείας θερμοκρασίας ιδανικό για επιχειρήσεις που διακινούν ή/και εμπορεύονται φρέσκα και κατεψυγμένα είδη κρεοπωλείου. Η συσκευή HAM ThermoSense είναι ένα Wi-Fi καταγραφικό θερμοκρασίας που δίνει τη δυνατότητα της 24ωρης παρακολούθησης και καταγραφής της θερμοκρασίας και της κατάστασης της πόρτας (ανοιχτή/κλειστή) του επαγγελματικού ψυγείου και καταψύκτη.

Οι βλάβες σε μονάδες ψύξης και συντήρησης έχουν συνήθως δαπανηρές επιπτώσεις εάν δεν εντοπιστούν εγκαίρως. Για το λόγο αυτό, χρειάζεται άμεση ενημέρωση όταν η θερμοκρασία βγει εκτός των προβλεπόμενων ορίων. Λάβετε έγκαιρες ειδοποιήσεις μέσω εφαρμογής, SMS, τηλεφωνικής κλήσης και email.

Η χειρόγραφη καταγραφή θερμοκρασιακών δεδομένων των ψυγείων και των καταψυκτών μίας επιχείρησης αποτελεί μία επίπονη και κοστοβόρα διαδικασία για την επιχείρηση. Μέσω της εφαρμογής πλέον ο χρήστης μπορεί να εξάγει άμεσα τα αρχεία (PDF, Excel) καταγραφής θερμοκρασίας του ψυγείου/καταψύκτη  ανάλογα με τις απαιτήσεις του για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα με οποιαδήποτε συχνότητα.

Το σύστημα είναι ιδιαιτέρως οικονομικό καθώς πέραν της αγοράς της συσκευής δεν υπάρχει μηνιαίο κόστος για την καταγραφή, εμφάνιση και εξαγωγή των θερμοκρασιακών δεδομένων ούτε για τη δημιουργία κανόνων άμεσης ενημέρωσης από την εφαρμογή σε περιπτώσεις που η θερμοκρασία ξεπεράσει τα επιθυμητά όρια.

Τόσο η συσκευή όσο και το λογισμικό είναι εξ ολοκλήρου ανεπτυγμένο από Ελληνική εταιρεία κάτι που συνεπάγεται άμεση υποστήριξη και επικοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hamsystems.eu/thermosense

19 October 2020
Banner
Banner