Τρεις κρεοπώλες στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ (upd)

18 October 2016

Τρεις κρεοπώλες στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ (upd)

Τρεις εκπρόσωποι του κλάδου των κρεοπωλών εξελέγησαν στη νέα διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ, στις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν στις 16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον γενικό γραμματέα της ΠΟΚΚ και του Σωματείου Θεσσαλονίκης, Σάββα Κεσίδη, τον ταμία της ΠΟΚΚ και του Σωματείου Θεσσαλονίκης, Τάσο Χατζηαναστασίου και τον πρόεδρο του Σωματείου Μεσσηνίας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ, Δημήτρη Γαλανάκη.

Οι τρεις κρεοπώλες, οι οποίοι συμμετείχαν και στην απερχόμενη διοίκηση της τριτοβάθμιας οργάνωσης των επαγγελματο-βιοτεχνών, στο συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ έλαβαν μέρος οι δυο πρώτοι ως αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κρεοπωλών και ο τρίτος ως αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Μεσσηνίας, ενώ εκλέχθηκαν μέσα από διαφορετικά παραταξιακά ψηφοδέλτια. Η ανάδειξη τριών εκπροσώπων στην ανώτατη συνδικαλιστική οργάνωση είναι ένα δείγμα της αυξημένης δυναμικής του κλάδου των κρεοπωλών.

Να σημειώσουμε ότι στο 51μελές Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ 27 έδρες κατέλαβε η παράταξη της ΠΑΣΚΜΜΕ - Συνεργαζόμενοι (παράταξη που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ), με πρώτο σε σταυρούς τον απερχόμενο πρόεδρο Γ. Καββαθά, 8 έδρες η ΔΑΚΜΜΕ (Ν.Δ.), 8 έδρες η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση (ΚΚΕ), 7 έδρες η ΑΣΚΕΒΕ (ΣΥΡΙΖΑ) και 1 έδρα η ΡΑΚΕΒΕ (ΛΑΕ).

 

Νεώτερη ενημέρωση:

Η ΠΟΚΚ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η ΠΟΚΚ εκπροσωπείται στο νέο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ με 3 αντιπροσώπους, τους κ.κ. Κεσίδη Σάββα, Χατζηαναστασίου Τάσο και Γαλανάκη Δημήτρη.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους καλή θητεία και καλή δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουν στα νέα τους καθήκοντα".

 

18 October 2016
Banner
Banner