Τράπεζα Αίματος δημιούργησε ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου

16 December 2016

Τράπεζα Αίματος δημιούργησε ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου

Τη δική του Τράπεζα Αίματος δημιούργησε ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για να καλύψει ανάγκες σε αίμα που μπορεί να παρουσιαστούν για τα μέλη του και τις οικογένειές τους.

Η πρώτη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία του Συνδέσμου (Ανδρέα Παπανδρέου 281 στην Αμμουδάρα Γαζίου), με τη συμμετοχή αρκετών κρεοπωλών που ανταποκρίθηκαν στη σχετική έκκληση.

trapeza-aimatos-hrakleiou«Είναι μια ένδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» τόνισε ο Πρόεδρος των κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου, Θωμάς Φορτετσανάκης, επισημαίνοντας οτι «οι κρεοπώλες, παρά τη σκληρή καθημερινότητα της δουλειάς τους σκέφτονται τον συνάδελφο και κάθε συνάνθρωπό τους και προσπαθούν με όσα μέσα διαθέτουν να δηλώνουν τη συμπαράστασή τους».

Η διαδικασία της αιμοδοσίας παραμένει ανοικτή και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει μέλος της Τράπεζας Αίματος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου δίνοντας αίμα στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, αφού προσκομίσουν τον ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους.

16 December 2016
Banner
Banner