Τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής από τους κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης

22 October 2016

Τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής από τους κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης

Τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής αποκτά το Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, η οποία θα προβάλλεται στην ΕΤ3. Ήδη στις 19/10/2016 γυρίστηκε το δοκιμαστικό της εκπομπής (από εκεί και η φωτογραφία).
Όπως γράφει το Σωματείο σε σχετική ανακοίνωσή του "Το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα αποτελεί ένα όραμα του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που στόχο έχει την ανάδειξη του ποιοτικού κρέατος που πουλάει ο παραδοσιακός κρεοπώλης της γειτονιάς μέσω τοπικών μαγειρικών συνταγών με βάση το κρέας από όλη την Ελλάδα. Καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής τονίζεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχουν οι καταναλωτές με τον κρεοπώλη της γειτονιάς τους και η σημαντικότητα του καλού ποιοτικά κρέατος στην επιτυχία των συνταγών.
Η Σεφ της εκπομπής μας θα είναι η κ. Γιώτα Πολυχρονίδου η οποία με το ταλέντο της στην γαστρονομία και το ειλικρινές χαμόγελο της θα κερδίσει τους τηλεθεατές.
Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Nikopolis που φιλοξένησε τα γυρίσματα του δοκιμαστικού στο εστιατόριο του "Da Vinci" και ιδιαίτερα την κ. Γαλάτεια.
Αναμένουμε με αγωνία και ενθουσιασμό τα γυρίσματα της πρώτης εκπομπής!"

 

22 October 2016
Banner
Banner