Τι συζήτησε το 25μελές της ΠΟΚΚ την Κυριακή 30/9

01 October 2018

Τι συζήτησε το 25μελές της ΠΟΚΚ την Κυριακή 30/9

Με πλήρη απαρτία συνεδρίασε χθες Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης, το 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Κρεοπωλών.

Στη συνεδρίαση, κατά την οποία επικράτησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των μελών της ΠΟΚΚ, ελήφθησαν ομόφωνα αποφάσεις για ζητήματα τα οποία ήταν στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ αυτών, αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση της ΠΟΚΚ και το 25μελές κατέληξε σε αποφάσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις των μελών της Ομοσπονδίας, ενώ επίσης συζητήθηκε η πρόταση του Σωματείου Σερρών για έντυπη διαφημιστική προβολή των μελών υπό την αιγίδα της ΠΟΚΚ, με γνώμονα την ενημέρωση του καταναλωτή. Επιπροσθέτως, τη συνεδρίαση απασχόλησε το θέμα των σχολών κρέατος, επί του οποίου αντηλλάγησαν απόψεις και τέθηκαν προτάσεις. Σε ένα από τα σημαντικότερα ίσως θέματα της συνεδρίασης, που αφορούσε το φλέγον ζήτημα «της αναγραφής προέλευσης στην ταμειακή», το σώμα ενημερώθηκε για τις κινήσεις της Ομοσπονδίας και συζήτησε τους περαιτέρω χειρισμούς.

Κατά τα λοιπά, αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής που θα συντονίσει τη συμμετοχή της ΠΟΚΚ στην έκθεση Meat&Grill τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ επίσης παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, όπου με ψηφοφορία και απόλυτη πλειοψηφία επελέγη η συμμετοχή των μελών της ΠΟΚΚ σε αυτό.

«Η ΠΟΚΚ ευχαριστεί θερμά τους παρευρεθέντες για το απαράμιλλο πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επικράτησε, καθώς και το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης για την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου και τη φιλοξενία, και έχουν τις θερμές ευχαριστίες μας» καταλήγει σχετικό Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας.

01 October 2018
Banner
Banner