Τι συνιστά η ΠΟΚΚ στους καταναλωτές ενόψει του Πάσχα

31 March 2020

Τι συνιστά η ΠΟΚΚ στους καταναλωτές ενόψει του Πάσχα

Μια φιλική απεύθυνση προς τον καταναλωτή ενόψει της περιόδου του Πάσχα αλλά και εν μέσω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία, δημοσιοποίησε η Ομοσπονδία των Κρεοπωλών ΠΟΚΚ, ενημερώνοντας για την επάρκεια που υπάρχει στην αγορά αλλά και προτρέποντας τους πελάτες να παραγγείλουν εγκαίρως τα προϊόντα που επιθυμούν.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΚΚ:

Φίλε Καταναλωτή,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών εν όψει της υφιστάμενης κατάστασης με ευσυνειδησία  ακολουθεί  τις οδηγίες  του Υπουργείου Υγείας  για την προστασία από τον κορωνοϊό  του καταναλωτή,  του προσωπικού και των γύρω μας.

Έτσι, με υπευθυνότητα σε ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε ότι έχει να κάνει με το κρέας  και λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον και την πληρέστερη εξυπηρέτησή σου διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία σου σε προτρέπουμε να τηρείται  η αποτροπή της εισόδου πολλών ατόμων  (1 άτομο /10 τετραγωνικά μέτρα) προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και σε  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  για την έγκαιρη παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείς.

Θεωρούμε ότι τα Μέλη  της ΠΟΚΚ ως αναπόσπαστο τμήμα της τροφικής αλυσίδας   και  παρά τα  πλήγματα που έχει υποστεί εξακολουθεί να μεριμνά για την σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας του φίλου καταναλωτή.

Ευελπιστούμε, πως αλώβητοι και υγιείς θα ξεπεράσουμε τη δοκιμασία που πλήττει τη χώρα μας και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.!!!

Με εκτίμηση,

Από την Διοίκηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΡΟΣ     ΣΑΒΒΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ

31 March 2020
Banner