Τι αποφάσισε το Δ.Σ. της ΠΟΚΚ στη Θεσσαλονίκη

22 March 2016

Τι αποφάσισε το Δ.Σ. της ΠΟΚΚ στη Θεσσαλονίκη

Σε κλίμα έντονου προβληματισμού και με σχεδόν απόλυτη απαρτία, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Κ.Κ. την Κυριακή 20 Μαρτίου, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Όπως μας ενημερώνει η ΠΟΚΚ «έντονος, αλλά γόνιμος διάλογος επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και φλέγοντα και τα μέλη της Ομοσπονδίας που κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, κατέθεσαν τις απόψεις τους πάνω στα ζητήματα αυτά.

Τα κυριότερα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος, ήταν η ανάλυση των οικονομικών της Ομοσπονδίας, το μέρος διεξαγωγής του 35ου Συνεδρίου, η εύρεση λύσης στην αποκομιδή των ζωικών υποπροϊόντων, το παρασκευαστήριο κρέατος  αλλά και τo Meat Place tour.

Κατόπιν ψηφοφορίας, αποφασίστηκε η αναδιάταξη του Δ.Σ. της ΠΟΚΚ και ως νέος Α' αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Αντωνίου και ως Β' αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σκαρπαθάκης. Το συμβούλιο επίσης αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε αναβάθμιση του καταστατικού της Ομοσπονδίας, θέμα που θα απασχολήσει το επερχόμενο Συνέδριο.

Τέλος, τα μέλη του συμβουλίου βαθιά συγκινημένα αποτίμησαν φόρο τιμής στον επίτιμο πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Μαγνησίας Πέτρο Μουστάκα, που έφυγε από την ζωή τον Ιανουάριο, τηρώντας ενός λεπτού σιγή.

Η ΠΟΚΚ ευχαριστεί θερμά το Σωματείο της Θεσσαλονίκης για την άριστη διοργάνωση του 25μελούς Δ.Σ. και την άψογη φιλοξενία».

pokk_2

22 March 2016
Banner
Banner