Τι απαντά η «Μασούτης» για τη δέσμευση της περιουσίας της Προμηθευτικής

18 September 2018

Τι απαντά η «Μασούτης» για τη δέσμευση της περιουσίας της Προμηθευτικής

Για προσπάθεια εμπλοκής της Προμηθευτικής σε δικαστικές διαμάχες κάνει λόγο η επιχείρηση «Μασούτης», μετά τη δικαστική απόφαση που δεσμεύει κινητή και ακίνητη περιουσία της Προμηθευτικής, όπως έγινε γνωστό χθες. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Γ. Λαμπίρη στο FnB Daily, η νομική υπηρεσία της Μασούτης υποστηρίζει ότι: «Το τελευταίο διάστημα και μετά τη δημοσίευση της εξαγοράς της εταιρείας Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε., από την εταιρία Δ. Μασούτης Α.Ε., υπάρχει προσπάθεια συγκεκριμένων εταιρειών να εμπλέξουν την Προμηθευτική σε δικαστικές διαμάχες για διαφορές που έχουν οι τελευταίες με άλλα νομικά πρόσωπα, με τα οποία η Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε., είτε δεν έχει καμία συνεργασία, είτε είχε συνεργασία κατά το παρελθόν και αυτή έχει λήξει. Οι υποθέσεις αυτές θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και η εταιρεία μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον όσων προσώπων, φυσικών ή νομικών, διασύρουν, προσβάλλουν και συκοφαντούν τη φήμη της».

Υπενθυμίζεται ότι δύο εταιρείες εμπορίας κρεάτων έχουν στραφεί νομικά εναντίον της Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε. για απαιτήσεις ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ που είχαν έναντι της Προμηθευτικής Κρεάτων Α.Ε. (της εταιρείας δηλαδή που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία της αλυσίδας σ/μ Προμηθευτική, η οποία εξαγοράστηκε από την «Μασούτης»).

Η κύρια δίκη της υπόθεσης θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου, όταν το δικαστήριο θα κληθεί να αποφανθεί αν η Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. έχει ή δεν έχει σχέση με την… Προμηθευτική Κρεάτων Α.Ε. που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία της πρώτης.

Την ίδια στιγμή, όπως γράφει το FnB Daily, είναι πιθανό και τρίτη εταιρεία εμπορίας κρεάτων να προσφύγει στη δικαιοσύνη για απαιτήσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ έναντι της Προμηθευτικής.

18 September 2018
Banner
Banner