Τελιγιορίδου από τη Λέσβο: Κανονικά οι μετακινήσεις ζώων ενόψει Πάσχα

07 March 2019

Τελιγιορίδου από τη Λέσβο: Κανονικά οι μετακινήσεις ζώων ενόψει Πάσχα

Την Λέσβο επισκέφθηκε η υφυπουργός ΥΠΑΑΤ, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, συναντήθηκε με γεωργικούς, κτηνοτροφικούς, αλιευτικούς φορείς και μίλησε σε ανοιχτή μαζική συγκέντρωση στην Καλλονή.

Η κ. Τελιγιορίδου ενημέρωσε τους φορείς πως είναι όλα έτοιμα από το ΥΠΑΑΤ για την γρήγορη εκτέλεση των διαδικασιών της δακοκτονίας. Ανακοίνωσε πως θα γίνουν κανονικά οι μετακινήσεις ζώων ενόψει του Πάσχα και ότι το ΥΠΑΑΤ προχωράει την διαδικασία ενίσχυσης για φέτος με το προσωπικό παρακράτημα.

Ενημέρωσε πως το επόμενο διάστημα εγκρίνεται η πρόσληψη μόνιμου κτηνιατρικού προσωπικού για την περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Η κ. Τελιγιορίδου συναντήθηκε με τους αλιευτικούς φορείς στην Σκάλα Καλλονής και συζήτησε μαζί τους θέματα πους τους απασχολούν. Κατά την διάρκεια της περιοδείας της η Υφυπουργός επισκέφθηκε την Αγιάσο και ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα Leader έργων 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και μέσα σε αυτά είναι και η υλοποίηση της δέσμευσης του ΥΠΑΑΤ για ανοικοδόμηση του γκρεμισμένου θεάτρου στο Αναγνωστήριο της Αγιάσου.

07 March 2019
Banner
Banner