Τελετή έναρξης της καμπάνιας «Αγαπώ την αγορά μου» στο Μουσείο Ακρόπολης

04 May 2018

Τελετή έναρξης της καμπάνιας «Αγαπώ την αγορά μου» στο Μουσείο Ακρόπολης

Την τελετή έναρξης της παγκόσµιας καµπάνιας «Love Your Local Market» 2018 φιλοξενεί ο Οργανισµός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας. Η τελετή περιλαμβάνει την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ των Αγορών, που θα πραγµατοποιηθεί υπό την αιγίδα της Παγκόσµιας Ένωσης Χονδρεµπορικών Αγορών (WUWM).

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 στο Αµφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης, θα ξεκινήσει με τις εισαγωγικές ομιλίες της Διευθύνουσας Συμβούλου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Στεφανίας Γεωργακάκου–Κουτσονίκου, και του Προέδρου του τομέα Λιανικών Αγορών της WUWM (World Union of Wholesale Markets), Jean-Paul August.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, ενώ την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Θα ακολουθήσει υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ των Αγορών που συµµετέχουν. Όπως ενημερώνει ο ΟΚΑΑ, σστην εκδήλωση θα παρευρεθούν 30 εκπρόσωποι 19 Αγορών, από 14 χώρες.

04 May 2018
Banner
Banner