“Ταξιάρχες”: Φροντίζουμε για την επόμενη ημέρα – Φροντίζουμε για την υγεία όλων μας

12 April 2020

“Ταξιάρχες”: Φροντίζουμε για την επόμενη ημέρα – Φροντίζουμε για την υγεία όλων μας

Εντατικοποίηση των ελέγχων σε κάθε σημείο, ακόμα και στους σταθμούς λεωφορείων ζητά η Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής "Οι Ταξιάρχες". Με ψήφισμα που υιοθέτησαν στις 8 Απριλίου, μέσα από τηλεδιάσκεψη, τα μέλη της Ένωσης στηλιτεύουν πρακτικές ελληνοποιήσεων και λαθροσφαγών, πώλησης κάτω των τιμών χονδρικής, παράνομης διακίνησης αμνοεριφίων και ζητούν ελέγχους σε όλα τα σημεία.

Το ψήφισμα της 8ης Απριλίου

Μετά την αναβολή της ετήσιας γενικής συνέλευσης λόγω τον περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού η διοίκηση και με συμμετοχή μελών με τηλεδιάσκεψη έβγαλαν το κάτωθι ψήφισμα.

  • Τα μέλη της ένωσης με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα κρατήσαμε τα καταστήματα μας αυτές τις δύσκολες ημέρες με διευρυμένο ωράριο ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές, χωρίς πίεση και συνωστισμό εντός των καταστημάτων, με όλους τους κανόνες υγιεινής όπως ορίζει ο νόμος και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και η παρότρυνση της Πολιτικής Προστασίας. Το ίδιο θα πράξουμε και τις άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας με επαγγελματισμό.
  • Τα μέλη της ένωσης όπως και όλοι οι παραδοσιακοί κρεοπώλες πανελλαδικά στηρίζουμε το έλληνα κτηνοτρόφο και το καλύτερο κτηνοτροφικό μας προϊόν το ελληνικό κατσίκι και αρνί. Πάντα στην καλύτερη ποιότητα και με τις ανάλογες τιμές που εδώ και χρόνια το μέλημα μας είναι πολλές φορές σε βάρος το κέρδους μας να τις κρατάμε χαμηλές συναισθανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνάμε σαν κράτος.
  • Στα Σ.Μ και σε άλλα σημεία πώλησης πολλές φορές η τιμή λιανικής στα αμνοερίφια είναι χαμηλότερη της τομής χονδρικής. Εμείς οι κρεοπώλες δεν πουλάμε αμφιβόλου ποιότητας κρέατα, δεν πουλάμε αμφιβόλου προέλευσης αμνοερίφια, δεν έχουμε τιμές που να μην αντιστοιχούν με το εμπόρευμα που διαθέτουμε. Ο καταναλωτής στα κρεοπωλεία μας έχει την δυνατότητα της επιλογής βάση της τιμής και της ποιότητας.
  • Καταγγέλουμε κάθε παράνομη πρακτική ελληνοποιήσεων και λαθροσφαγών οι οποίες βλάπτουν ανεπανόρθωτα τα έσοδα του ελληνικού κράτους από διαφυγή άμεσων και έμμεσων εσόδων.
  • Καταγγέλουμε την παράνομη διακίνηση αμνοεριφίων αυτες τις ημέρες με παράνομους και απαράδεκτους τρόπους που δεν ακολουθούν την ψυκτική αλυσίδα και το βασικότερο σφαγμένα χωρίς κτηνιατρικό έλεγχο, μέσα σε μπαγκαζιέρες του ΚΤΕΛ ή σε πορτ - μπαγκάζ ΙΧ και Ταξί.
  • Ζητάμε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε κάθε σταθμό λεωφορείων και σε άλλα σημεία.

Εμείς οι κρεοπώλες μέλη της Ενωσης Αθήνας - Αττικής “ Οι Ταξιάρχες “ διαβεβαιώνουμε τον Έλληνα καταναλωτή και τα συναρμόδια υπουργεία ότι θα υπάρχει επάρκεια κρεάτων και διαφόρων παρασκευσμάτων και φροντίζουμε με τα καλύτερα μέτρα και συνθήκες υγιεινής για την ομαλή και σωστή προμήθεια αυτών.

Φροντίζουμε για την επόμενη ημέρα.

Φροντίζουμε για την υγεία όλων μας.

12 April 2020
Banner
Banner