Τα κοτόπουλα Αγγελάκης για ακόμα μια χρονιά στη FOOD EXPO 2019

07 March 2019

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης για ακόμα μια χρονιά στη FOOD EXPO 2019

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ θα συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στη FOOD EXPO 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η φετινή FOOD EXPO, που θα πραγματοποιηθεί 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, θα φιλοξενήσει 1.350 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, στο περίπτερό της D12E16 στο HALL 2.

Περίοπτη θέση στη φετινή παρουσία θα έχει το Ελαιοπουλάκι, το κοτόπουλο με τη μοναδική διατροφή με καλαμπόκι και Ελαιόλαδο, που παράγει η Αγγελάκης, για την καινοτομία του οποίου της έχει απονεμηθεί Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «To 2019 αποτελεί την 3η συναπτή χρονιά συμμετοχής μας στην Food Expo. Η FOOD EXPO αποτελεί για εμάς μια έκθεση σταθμό, καθώς κάθε χρόνο έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε τα καινούργια μας προϊόντα και να γνωρίζουμε νέους συνεργάτες. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην προώθηση του καινοτόμου μας προϊόντος που δεν είναι άλλο από το Ελαιοπουλάκι, ένα προϊόν εμπνευσμένο από τη Μεσογειακή διατροφή, που επιθυμούμε να συστήσουμε και στις αγορές του εξωτερικού».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Αγγελάκη ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την πτηνοτροφία το 1962. Διατηρώντας τις αξίες της παραδοσιακής πτηνοτροφίας η οικογενειακή επιχείρηση εξελίχθηκε με ζήλο και μεράκι σε μία σύγχρονη, καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Πλέον η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας, δίνοντας δυναμισμό στην επιχειρηματική εξέλιξη, διαφυλάσσοντας τις οικογενειακές αρχές και αξίες που φέρει το όνομα Αγγελάκης. Μια γνώση που περνάει από γενιά σε γενιά. Σήμερα, η Αγγελάκης Α.Ε. με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζομένους, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market, έχει στο ενεργητικό της μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες μαζικής εστίασης, ενώ καταγράφει εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 10 χώρες.

07 March 2019
Banner
Banner