Τα 30 χρόνια δράσης στην Ελλάδα γιόρτασε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

21 March 2017

Τα 30 χρόνια δράσης στην Ελλάδα γιόρτασε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Τριάντα χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στην Ελλάδα συμπληρώνει ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) και το γιόρτασε με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η πορεία του Φορέα, που από το 1987 έχει συνδέσει το όνομά του με σπουδαία έργα υποδομής της χώρας μας, αλλά και έχει αναβαθμίσει συνολικά την έννοια της Ποιότητας με περισσότερες από 10.000 πιστοποιήσεις σε ποικίλους τομείς. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη στροφή που πραγματοποίησε ο Φορέας στο εξωτερικό η οποία ξεκίνησε το 2005 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πλέον οι επιθεωρητές του βρίσκονται σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας ελληνική τεχνογνωσία και υπογράφοντας την ασφάλεια κτιρίων, συστημάτων, έργων υποδομής και εγκαταστάσεων.

Την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, άνοιξαν με τις ομιλίες τους ο Γιώργος Κεχριμπάρης, Μέλος Δ.Σ. TÜV HELLAS (TÜV NORD) και Regional Manager Middle East TÜV NORD GROUP, ο Υves Schoen, Regional Manager Europe και Πρόεδρος Δ.Σ. TÜV HELLAS και ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD). Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του TÜV NORD GROUP, Dr. Dirk Stenkamp.

tuv hellas nord_

Από δεξιά: Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD), Dr. Dirk Stenkamp, Πρόεδρος του ΔΣ του TÜV NORD GROUP και Γεώργιος Κεχριμπάρης, Μέλος ΔΣ TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Regional Manager Middle East TÜV NORD GROUP

Ο κ. Κεχριμπάρης κατά την ομιλία του ανέφερε ότι «Η μεγαλειώδης και μαζική συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 30 χρόνια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), πέρα από το γεγονός ότι με συγκίνησε καθότι είμαι από την αρχή σε αυτό το ταξίδι των 30 χρόνων, κυρίως με κάνει υπερήφανο γιατί βλέπω τη συνολική αναγνώριση της προσπάθειας του Φορέα μας να προάγει όλα αυτά τα χρόνια την έννοια της Ποιότητας στη Χώρα μας, αλλά και γιατί πάνω απ’ όλα αποτελεί την επιβράβευση της αδιαμφισβήτητης αντικειμενικότητας και κυρίως του ήθους που μας χαρακτήρισε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.»

Ο κ. Πελτέκης από την πλευρά του τόνισε: «Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα είπε ο Αριστοτέλης. Κι εμείς τα μάθαμε, έχοντας πλέον διαγράψει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως ομάδα με σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, στο περιβάλλον και στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε. Βασιστήκαμε στην Υπευθυνότητα, την Αντικειμενικότητα και τη Διαφάνεια. Κινηθήκαμε με γνώμονα την Καινοτομία. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) γιατί όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να Κάνουμε τον Κόσμο Ασφαλέστερο. Γιατί Η Ποιότητα δεν είναι μία πράξη. Είναι συνήθεια!»

Ο Dr. Stenkamp, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Στη διάρκεια των 30 ετών ανάπτυξης και επέκτασής της, η TÜV HELLAS έχει εξελιχθεί σε πρότυπο για τον Οργανισμό μας και για τις ακόμα 50 εταιρείες που έχουν ιδρυθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια στο TÜV NORD GROUP. Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της οφείλεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Στην ποιότητα και εκπαίδευση των στελεχών της, στην ευελιξία προσαρμογής της στις συνεχείς αλλαγές των επιχειρηματικών αναγκών και στη φιλοδοξία υλοποίησης διεθνών projects ξεπερνώντας τα γεωγραφικά της σύνορα, με την παρουσία της πλέον σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα η TÜV HELLAS σήμερα είναι παντού, από την Αυστραλία έως την Αμερική». Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του εορτασμού ο Dr. Stenkamp προχώρησε στην απονομή Χορηγίας προς το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», έναν μην κερδοσκοπικό οργανισμό, πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Τις έννοιες του Ήθους και της Διευθυντικής της Ποιότητας ανέλυσε στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Editorial Director του Μ.Κ.Ο. ΔιαΝΕΟσις, Θοδωρή Γεωργακόπουλου, αναφορικά με την Ποιότητα, την έρευνα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Καθηγητής Διοίκησης Ολικής Ποιότητας & Διευθυντής MBA TQM International του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γεώργιος Μποχώρης μίλησε με θέμα την Ποιότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν περισσότερα από χίλια ανώτατα στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, ολοκληρώθηκε με cocktail gala υπό τους ήχους live jazz.

21 March 2017
Banner
Banner