Ψηφιακά και με ασφάλεια οι Εκθέσεις Syskevasia & Plastica στις 31/5-03/06/2021

14 April 2021

Ψηφιακά και με ασφάλεια οι Εκθέσεις Syskevasia & Plastica στις 31/5-03/06/2021

Έτοιμες να υποδεχτούν εκθέτες και επισκέπτες σε ένα ασφαλές, σύγχρονο και ψηφιακό περιβάλλον, δηλώνουν με σιγουριά οι Εκθέσεις Syskevasia & Plastica.

Οι σημαντικές αυτές διοργανώσεις στον χώρο της συσκευασίας και των πλαστικών, μετά από τόσα χρόνια ανοδικής πορείας και επιτυχιών αποκτούν ψηφιακή μορφή και περιμένουν εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα στις 31/5-03/06/2021 μέσω των πλατφορμών www.virtualsyskevasia.gr και www.virtualplastica.gr

Στην έκθεση συμμετέχει και το περιοδικό Meat News.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Οι ψηφιακές μας εκθέσεις Virtual Syskevasia & Virtual Plastica θα αποτελέσουν το μεγαλύτερο online event της χρονιάς στον κλάδο τους και θα δώσουν την δυνατότητα να φέρουν σε επαφή τους εκθέτες και τους επισκέπτες με προγραμματισμένα ραντεβού για την παρουσίαση της εταιρείας τους, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Ταυτόχρονα με τις ψηφιακές εκθέσεις θα πραγματοποιούνται online events (ομιλίες, ημερίδες κτλ.) από φορείς και εκθέτες με επίκαιρα θέματα δίνοντας την ευκαιρία στους ομιλητές να παρουσιάσουν σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες γύρω από την Συσκευασία και τα Πλαστικά.

Οι Virtual Syskevasia & Plastica θα διαφημιστούν μέσω:
των ιστοσελίδων μας,
των social media,
banners σε φορείς και συνεργάτες μας,
δελτίων Τύπου και newsletter
και επιπροσθέτως μέσω sms σε 30.000 ψηφιακούς επισκέπτες και μέσω email σε 35.000 ψηφιακούς επισκέπτες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και σας περιμένουμε στο μεγαλύτερο online event της χρονιάς στον τομέα της Συσκευασίας & Πλαστικών!»

14 April 2021
Banner