Syskevasia: Μετά τη φετινή επιτυχία, νέο ραντεβού για τον Οκτώβριο 2018

20 October 2016

Syskevasia: Μετά τη φετινή επιτυχία, νέο ραντεβού για τον Οκτώβριο 2018

Για τον Οκτώβριο 2018 ανανεώνει το ραντεβού της με τον κλάδο της συσκευασίας και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτόν, η 3ΕΚ Οργάνωση Εκθέσεων, η εταιρεία που διοργάνωσε στις 8-11 Οκτωβρίου τη Syskevasia 2016.

Η Έκθεση έδειξε φέτος ότι μεγαλώνει, προχωράει και εξελίσσεται, καθώς άφησε ικανοποιημένους εκθέτες και επισκέπτες. Στην απολογιστική ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει ότι η φετινή επιτυχία της έκθεσης «για άλλη μια φορά οφείλεται σε όλους μας, οργανωτές, εκθέτες, επισκέπτες αλλά και στους συνεργάτες, φορείς και υποστηρικτές που με τη σειρά τους πρόβαλαν την έκθεση μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων». Επιπλέον, ανακοινώνει την επόμενη διοργάνωση της Syskeyasia, σε δύο χρόνια, με νέες ιδέες, εξαγωγικό προσανατολισμό και παρουσιάσεις, και μαζί με την έκθεση Plastica 2018 – 10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών.

Αναλυτικά, κ161010_0051αι σύμφωνα με τον απολογισμό που δημοσιοποίησε η 3ΕΚ:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Syskevasia 2016 – το Σημείο Αναφοράς για εκθέτες και επισκέπτες, η 15η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics που έλαβε χώρα 8-11 Οκτωβρίου στο Athens Metropolitan Expo, το καλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδος.

240 εκθέτες (23,31% αύξηση σε σχέση με το 2014) και 15.000 επισκέπτες (20,75% αύξηση σε σχέση με το 2014) έδωσαν βροντερό παρών στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ελλάδας στο χώρο της συσκευασίας. Από την μία πλευρά οι εκθέτες με νέες πρωτοποριακές ιδέες, καινοτόμα προϊόντα, ρομποτική, καινούργιες συσκευ161010_0136ασίες και μηχανήματα για κάθε χρήση και με πρωτότυπα συστήματα προβολής και προώθησης και από την άλλη ποιοτικοί και σχετικοί επισκέπτες από τους κλάδους των τροφίμων, ποτών, αγροτικών προϊόντων, φαρμάκων, καλλυντικών και πολλών άλλων, όπου ήρθαν από όλα τα μέρη της χώρας αλλά και από εξωτερικό ήρθαν σε επικοινωνία γεμίζοντας με αισιοδοξία τον τομέα της συσκευασίας.

Η ικανοποίηση των εκθετών και δυνητικών επισκεπτών/εκθετών ήταν τέτοια π161010_0987ου αρκετοί δήλωσαν την συμμετοχή τους για την επόμενη Syskevasia, με μεγαλύτερα και καλύτερα περίπτερα. Σημαντικό επίσης παρών έδωσαν ξένες εταιρείες από Τουρκία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Φινλανδία και Ισραήλ.

Επίσης, και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με την χορηγία της 3ΕΚ Οργάνωση Εκθέσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαν μεγάλη ζήτηση και στέφθηκαν με επιτυχία με τους φορείς και τους εκθέτες που οργάνωσαν τις εκδηλώσεις και τις ημερίδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους συμμετέχοντες για την επόμενη φορά.

Η επιτυχία της έκθεσης για άλλη μια φορά οφείλεται σε όλους μας, οργανωτές, εκθέτες, επισκέπτες αλλά και στους συνεργάτες, φορείς και υποστηρικτές που με τη σειρά τους προβάλλανε την έκθεση μέσω έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.

Η έκθεση Syskevasia μεγαλώνει, προχωράει και εξελίσσεται με τους ανθρώπους της να καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της προς όλους (εκθέτες, επισκέπτες και συνεργάτες) και θα επιστρέψει τον Οκτώβριο 2018 με νέες ιδέες, εξαγωγικό προσανατολισμό και παρουσιάσεις μαζί με την έκθεση Plastica 2018 – 10η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών, στον ίδιο χώρο».

20 October 2016
Banner
Banner