Σύσκεψη όλων των φορέων ζητά η ΠΟΚΚ

01 July 2015

Σύσκεψη όλων των φορέων ζητά η ΠΟΚΚ

Έκτακτη σύγκληση σύσκεψης "για να προστατευθεί η αγορά από φαινόμενα αισχροκέρδειας, αλλά και από τυτχόν ελλείψεις" ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρεοπωλών από τον αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου και τον υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη.

Η επιστολή έχει ως εξής:

"Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, κρίνει αναγκαία μια έκτακτη σύγκληση σύσκεψης υπό την αιγίδα του Υπουργείου σας, όπου θα είναι παρόντες όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της αγοράς κρέατος: ΕΔΟΚ,ΣΕΚ, ΠΕΚ, Νέα Ομοσπονδία Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος, σφαγεία, Πανελλήνια Ένωση Εμπορικών Αντιπρόσωπων Κρέατος, πτηνοτρόφοι, Ένωση Εμπόρων Κρέατος Αθηνών,Ένωση Εμπόρων και Ζώντων Ζώων Μακεδονίας Θράκης . Τώρα είναι η ώρα να παρέχουμε την αναγκαία στήριξη, τόσο στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, όσο και στους παραδοσιακούς κρεοπώλες για να προστατέψουμε την αγορά από φαινόμενα αισχροκέρδειας, αλλά και από τυχόν ελλείψεις.

Αναμένουμε απάντηση εκ μέρους σας και θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας, ότι όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων είναι επαγγελματίες και για να εξασφαλισθεί η παρουσίας τους, θα ήταν προτιμότερο η ώρα της συνάντησης να κανονιστεί μετά τις 2:00 το μεσημέρι."

01 July 2015
Banner
Banner