Συνέλευση των κρεοπωλών της Αθήνας την Τετάρτη 1 Απριλίου

24 March 2015

Συνέλευση των κρεοπωλών της Αθήνας την Τετάρτη 1 Απριλίου

Σε γενική συνέλευση καλεί τα μέλη της η Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας την Τετάρτη 1 Απριλίου. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην άιθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αθήνας (Αγ. Κωνσταντίνου 6, 6ος όροφος). Στη γενική συνέλευση θα συζητηθούν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για το 2014 και ο νέος προϋπολογισμός. Επίσης στην πρόσκληση της Ένωσης αναφέρονται ως θέματα που θα συζητηθούν:
1) Ρύθμιση παγωμένων οφειλών από συνδρομές των μελών και εκκαθάριση του μητρώου. Σχέδιο παροχών στα ενεργά μέλη εκπτώσεις προμηθευτών κλπ.
2) Ενημέρωση για τις επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί με εταιρείες προμηθευτών κρέατος και συναφών προιόντων που έχουν σχέση με το κρέας για ομαδικές εκπτώσεις προς όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της ένωσης σαν σύνολο.
3) Οι επικοινωνιακές ενέργειες της Ένωσης σε συνεργασία με προμηθευτή, για προώθηση του κλάδου μέσω ραδιοφώνου και αποσπασματικά τηλεόραση, για να διαφημίσουμε τον κλάδο και να αντιμετωπίσουμε τον αθέμιτο ανταγωνισμό.
4) Ωράριο – τουριστικές περιοχές - παράνομη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές, και τις ενέργειες της Ένωσης για αυτό το θέμα .
5) Λιανική πώληση «αγορά καταναλωτή» στον ΟΚΑΑ (ανοικτά Κυριακές)
6) Ασφαλιστικό (ΟΑΕΕ).
7) Παρασκευάσματα κρέατος (ενημέρωση για τη νέα απόφαση)
8) Αθέμιτος ανταγωνισμός εν όψει Πάσχα, παράνομα σημεία πώλησης.
Όπως αναφέρει η πρόσκληση:
"Επιβάλεται η παρουσία σου σε αυτή τη συνέλευση διότι προσπαθούμε εκ νέου να λειτουργήσουμε ως πραγματική Ένωση Κρεοπωλών.
Α) Πρέπει η νέα διοίκηση να ακούσει άμεσα τις προτάσεις σου στις νέες ιδέες και να τις συζητήσουμε.
Β) Για να ενημερωθείς για τις ενέργειες που πρόκειται να κάνει η νέα διοίκηση του σωματείου με προμηθευτές και τα μελλοντικά σχέδια. Π.χ ενιαίες χαμηλές τιμές για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη
Γ) Για να παραλάβεις το νέο σήμα της Ένωσης. Το νέο αυτό σήμα θα δοθεί στα ταμειακά ενημερωμένα μέλη της Ένωσης και θα είναι το «εισιτήριο» για να συμμετέχουν στις διάφορες ενέργειες και συνεργασίες (και εκπτώσεις κάποιων προμηθευτών) που εχει ξεκινήσει η Ένωση για τη διαφήμιση και προώθηση του παραδοσιακού κρεοπωλείου.
Δ) Για να πάραλάβεις το βιβλιαράκι ¨θερμοκρασιών-καθαριότητας –απολύμανσης¨, που απαιτεί ο νόμος και οι ελεγκτές κατά τον έλεγχο.
Συνάδελφε, το Σωματείο μας υπάρχει από το 1908, και παρ’όλες τις αντιξοότητες, είναι ενεργό και δραστήριο μέχρι σήμερα. Είναι υποχρέωση λοιπόν όλων μας, σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε και τώρα, να το διατηρήσουμε, με όπλα μας την αλληλεγγύη μεταξύ μας και την συμμετοχή μας".

24 March 2015
Banner
Banner