sxolikreatos.gr: Ευχαριστίες στους συντελεστές της εκδήλωσης «Οι φυλές αμνοεριφίων στα χέρια των κρεοτεχνών»

17 March 2022

sxolikreatos.gr: Ευχαριστίες στους συντελεστές της εκδήλωσης «Οι φυλές αμνοεριφίων στα χέρια των κρεοτεχνών»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με θέμα «Οι φυλές αμνοεριφίων στα χέρια των κρεοτεχνών» που πραγματοποίησε, στο πλαίσιο της έκθεσης FOOD EXPO 2022, η Σχολή Κρέατος.

Με σημερινή της μάλιστα ανακοίνωση η Σχολή ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την παρουσίαση.

Συγκεκριμένα, τις εταιρείες που συμμετείχαν με τα σφάγιά τους (αλφαβητικά): Δανιάς Δημήτρης - Ουλόκερος Αίγα, Λιβαδειά
Κρέατα Μακεδονίας ΑΦΟΙ Αστερίου - Καραγκούνικο Αρνί
Φάρμα Ελασσόνας - ΠΟΠ Αρνάκι Ελασσόνας
Φάρμα Σταμούλη - Ελληνική Αίγα Λουτρακίου
Ευχαριστίες απευθύνει επίσης, για την εξαιρετική παρουσίαση των κρεατοπαρασκευασμάτων, στους τεχνίτες κρέατος:
-Νίκας Νίκος
-Σταμούλης Σπύρος
-Τικέλλης Μιχάλης
«Οι ξεχωριστές φυλές αμνοεριφίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια εξεζητημένη αγορά, η οποία είναι συνυφασμένη με το 3ο κύμα του κρέατος, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συνεργασία των κτηνοτρόφων - των εμπόρων - των κρεοπωλών και της εστίασης. Και οι 4 κλάδοι μπορούν και πρέπει να επωφεληθούν από αυτές!» επισημαίνει η Σχολή Κρέατος, η οποία ευχαριστεί επιπλέον για τη συμβολή τους και τους chef:
Τάσος Τόλης
Μίλτος Καρούμπας και
Γιάννης Μούσουλος
Τις επόμενες ημέρες, η εκδήλωση θα ανεβεί στο κανάλι της Σχολής στο Youtube (ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΑΤΟΣ sxolikreatosgr).

17 March 2022