Στο ΥΠΑΑΤ επιλέγουν τους 15 υπαλλήλους που θα κάνουν δωρεάν μεταπτυχιακό

08 September 2016

Στο ΥΠΑΑΤ επιλέγουν τους 15 υπαλλήλους που θα κάνουν δωρεάν μεταπτυχιακό

Τη διαδικασία επιλογής 15 υπαλλήλων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που θα παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, ενεργοποιεί με απόφασή του ο Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.

Ειδικότερα, έχουν ενημερωθεί οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων και οι διοικήσεις των εποπτευόμενων οργανισμών ώστε μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου να υποβάλουν τις προτάσεις τους για στελέχη και αντικείμενα εκπαίδευσης που απαιτούν οι ανάγκες των υπηρεσιών.

Όπως υπενθυμίζει σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το ΥΠΑΑΤ παραχώρησε κατά χρήση τμήμα του αγροκτήματος Θέρμης Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος για κάλυψη στεγαστικών αναγκών του. Για την εν λόγω παραχώρηση έθεσε ως όρο την παροχή εκ μέρους του Πανεπιστημίου 15 συνολικά υποτροφιών, ανά έτος, για δωρεάν παρακολούθηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων από υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ του Υπουργείου, των Νομικών Προσώπων εποπτείας του και των αγροτικών συνεταιρισμών.

08 September 2016
Banner
Banner