Στις 31/5 η κλήρωση της συσκευαστικής μηχανής

20 May 2015

Στις 31/5 η κλήρωση της συσκευαστικής μηχανής

Την Κυριακή 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της συσκευαστικής μηχανής, στη διάρκεια του Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Θυμίζουμε ότι το Meat News έθεσε σε κλήρωση μια συσκευαστική μηχανή Ministrech, αξίας 3.650 ευρώ και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όσοι έκαναν διετή συνδρομή στο περιοδικό. Η προσφορά διήρκεσε από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο του 2015 και στο διάστημα αυτό συμμετείχαν 122 αναγνώστες, οι οποίοι ανανέωσαν την συνδρομή τους ή εγγράφηκαν για πρώτη φορά, καταβάλλοντας διετή συνδρομή.
Για την μεγαλύτερη διαφάνεια της διαδικασίας ζητήσαμε από το προεδρείο της ΠΟΚΚ να διενεργήσουμε την κλήρωση στη διάρκεια του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας, το οποίο πραγματοποιείται στις 31/5 στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά, όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της κλήρωσης .
Την ημιαυτόματη συσκευαστική μηχανή προσέφερε η εταιρεία Χρονογραφική. Το Meat News θα συνεχίσει και με άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες συνδυάζοντας την διάδοση του περιοδικού με την προσφορά στους αναγνώστες του.

20 May 2015
Banner
Banner