Στη ΔΕΘ και φέτος οι κρεοπώλες Θεσσαλονίκης – Την Κυριακή 16/9 εκδήλωση με τα… μυστικά της δημιουργίας κρεατοσκευασμάτων

10 September 2018

Στη ΔΕΘ και φέτος οι κρεοπώλες Θεσσαλονίκης – Την Κυριακή 16/9 εκδήλωση με τα… μυστικά της δημιουργίας κρεατοσκευασμάτων

Παρουσίαση τεχνικών κοπής κρέατος, δημιουργία κρεατοσκευασμάτων και παρουσίαση των νέων τάσεων στο κρεατοσκεύασμα θα πραγματοποιήσει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση-παρουσίαση κρεατοσκευασμάτων, μαγειρικής αξιοποίησης και νέων τάσεων επάνω στο κρέας, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Περιπτέρου 8 την Κυριακή 16/09/2018 και ώρα 18:00.

Η παρουσία των παραδοσιακών κρεοπωλών της Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ ξεκίνησε από τις 9 Σεπτεμβρίου (Περίπτερο 8 Σταντ 30) και μέχρι τις 16 του μήνα το Σωματείο ανοίγει την πόρτα του σε καταναλωτές-φίλους των παραδοσιακών κρεοπωλείων, σε συναδέλφους αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει το Σωματείο και τα κρεοπωλεία μέλη του.

Σημειώνεται επιπλέον ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης της τελευταίας ημέρας (16/9) το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης θα διανείμει στους παρευρισκόμενους ενημερωτικό φυλλάδιο που θα αναδεικνύει τη δουλειά και την εξέλιξη του παραδοσιακού κρεοπώλη και το οποίο θα εμπεριέχει ένα εκπτωτικό κουπόνι (10%) για αγορές από τα κρεοπωλεία-μέλη του Σωματείου (θα ισχύει για μια φορά). Σκοπός της δράσης είναι η προσέλκυση του καταναλωτή, ώστε «να επισκεφτεί και να γνωρίσει τα κρεοπωλεία-μέλη του Σωματείου μας και να αναγνωρίσει την υπεροχή τους ως προς την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες».

10 September 2018
Banner
Banner