Συνάντηση ΠΟΓΕΔΥ με Λιβανό, Οικονόμου

22 January 2021

Συνάντηση ΠΟΓΕΔΥ με Λιβανό, Οικονόμου

«Σε πολύ καλό κλίμα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΑΤ, πραγματοποιήθηκε χθες 21/1/21 συνάντηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας των Γεωτεχνικών του Δημοσίου (ΠΟΓΕΔΥ) με τον νέο υπουργό ΥΠΑΑΤ Σπήλιο Λιβανό και τον υφυπουργό Γιάννη Οικονόμου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Οι εκπρόσωποι της ΠΟΓΕΔΥ αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τόσο ο Υπουργός, όσο και ο νέος Υφυπουργός βρίσκονται στο Υπ.Α.Α.Τ. συνειδητά, θέλοντας να υπηρετήσουν το Υπουργείο αυτό και τους ανθρώπους της παραγωγής. Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν από την Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. θεσμικά και οικονομικά ζητήματα των γεωτεχνικών του Δημοσίου αλλά και του συνόλου των εργαζομένων στο Υπ.Α.Α.Τ. Ο Υπουργός κατέγραψε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και δεσμεύτηκε να εξετάσει τις δυνατότητες υλοποίησης μέσα από την εξεύρεση πόρων για την ικανοποίησή τους αλλά και την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας όπου αυτή είναι απαραίτητη για την εξεύρεση λύσεων».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης ότι: «Όπως σημείωσε ο Υπουργός, η επιλογή της κατά προτεραιότητα συνάντησης με τους θεσμικούς εκπροσώπους των γεωτεχνικών ειδικοτήτων στο Δημόσιο σηματοδοτεί την επένδυση της πολιτικής ηγεσίας στο ανθρώπινο δυναμικό. Ο Υπουργός ελπίζει και επενδύει στην συνεργασία των εργαζομένων, δήλωσε δε πρόθυμος να έχει ανοικτές πόρτες για την αναβάθμιση αυτής της συνεργασίας».

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για τη διατήρηση διαύλων επικοινωνίας και για τον προγραμματισμό τακτικών συναντήσεων.

[Φωτογραφία από Clker-Free-Vector-Images από το Pixabay]

22 January 2021
Banner
Banner