Για τον ρόλο του ΥΠΑΑΤ στην ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας συζήτησαν Λιβανός – Μπένος

27 August 2021

Για τον ρόλο του ΥΠΑΑΤ στην ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας συζήτησαν Λιβανός – Μπένος

Ο ρόλος και η συμβολή που θα έχουν το ΥΠΑΑΤ και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στον σχεδιασμό, στην οικοδόμηση και στον φορέα λειτουργίας του προγράμματος ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, οριοθετήθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο υπουργός ΥΠΑΑΤ Σπ. Λιβανός με τον επικεφαλής της Επιτροπής για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας, Σταύρο Μπένο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας, το οποίο αφορά το σύνολο του παραγωγικού και κοινωνικού τομέα, όλους τους πολίτες, και έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στόχος του σχεδίου είναι η ανάπλαση της Β. Εύβοιας να έχει όλα τα στοιχεία της δημιουργίας ενός εθνικού υποδείγματος.

Οι κύριοι Λιβανός και Μπένος συμφώνησαν στο πλαίσιο συνεργασίας και όρισαν τα επόμενα βήματα για την αγροδιατροφή στην Εύβοια, ακολουθώντας με συνέπεια τον οδικό χάρτη που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος: ο ΓΓ του ΥΠΑΑΤ Κώστας Μπαγινέτας, ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητής κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν  και ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού  Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αν. καθηγητής Γρηγόρης Βάρας, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν  Κωνσταντακόπουλου, Ξενοφών Κάππος και ο υπεύθυνος Προγραμμάτων του Σωματείου «Διάζωμα»  Ευδόκιμος  Φρέγκογλου.

27 August 2021
Banner
Banner