Σημείο αναφοράς ο χορός των Κρεοπωλών της Θεσσαλονίκης

18 February 2019

Σημείο αναφοράς ο χορός των Κρεοπωλών της Θεσσαλονίκης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος ο ετήσιος χορός των κρεοπωλών της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο «Χωριό της Ειρήνης» την Κυριακή 17/2. Είναι τόσο εντυπωσιακή η επιτυχία τέτοιων εκδηλώσεων που οργανώνει το σωματείο εδώ και χρόνια, ώστε η Διοίκησή του να θεωρεί σημείο αναφοράς τον χορό των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου στην οποία αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στο «Χωριό της Ειρήνης» το μεσημέρι της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Σε οικογενειακό περιβάλλον και μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού κύλησε η φετινή διοργάνωση, αφήνοντας ευχαριστημένους όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από κόσμο, κερδίζοντας έτσι η Διοίκηση το στοίχημα της αλλαγής μέρους και ώρας του χορού. Η τεράστια συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των συναδέλφων-μελών του Σωματείου υποδηλώνει πως υπάρχει ένα δυνατό Σωματείο με επάξια ενεργά μέλη και δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε για την ενεργό συμμετοχή τους.

Επίσης, διεξήχθη σε κλίμα συγκίνησης απονομή τιμητικών πλακετών σε απερχόμενα μέλη του Σωματείου που συντέλεσαν και έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να υπάρχει μια συνέχεια στο Σωματείο. Οι τιμώμενοι ήταν οι εξής: O πρώην πρόεδρος του Σωματείου κ. Γκαρμπούνης Δημήτριος, ο πρώην αντιπρόεδρος κ. Καπάρας Γεώργιος και ο πρώην ταμίας κ. Χατζηαναστασίου Αναστάσιος.

Τα εύσημα δέχθηκε η Διοίκηση από όλους τους παρευρισκόμενους για την άριστη διοργάνωση και για το ποιοτικό μενού, το οποίο θα ήταν άξιο λόγου να επισημάνουμε ότι το επιλήφθηκαν προσωπικά τα μέλη της Διοίκησης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που με την πολύτιμη προσφορά τους συνέβαλαν στο να μοιραστούν πλούσια δώρα στο χορό.

Υποσχόμαστε και για άλλες ανάλογες διοργανώσεις που θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά με τα μέλη μας και θα μας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στο να βρεθούμε και να συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν αλλά και θα μπορέσουν να εξελίξουν τον κλάδο μας».

18 February 2019
Banner
Banner