Συγχαρητήριες επιστολές ΠΟΚΚ προς Στύλιο και Χατζηθεοδοσίου

20 August 2021

Συγχαρητήριες επιστολές ΠΟΚΚ προς Στύλιο και Χατζηθεοδοσίου

Δύο συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε τις τελευταίες ημέρες η Ομοσπονδία των Κρεοπωλών.

Η πρώτη (με ημερομηνία 17/8)  απευθύνεται στον νέο υφυπουργό ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στύλιο, για να τον συγχαρεί επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, και η δεύτερη (με ημερομηνία 19/8) στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, για την ομόφωνη εκλογή του ως προέδρου του Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Η επιστολή προς τον νέο υφυπουργό ΥΠΑΑΤ

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.), με την  ανάληψη των Υπουργικών σας καθηκόντων, σας εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια.

Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε προσδοκώντας ότι μία νέα σελίδα ανοίγει για γόνιμη και θετική συνεργασία του Υπουργείου σας με τον κλάδο μας.

Η επιστολή προς τον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ

Αξιότιμε κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.), με αφορμή  την  ανάληψη των νέων  καθηκόντων σας ως Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, σας εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια.

Σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και είμαστε βέβαιοι ότι όχι μόνο θα μεριμνήσετε για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων αλλά θα την οδηγήσετε σε νέες ατραπούς.

20 August 2021
Banner
Banner