Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ

15 January 2016

Σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ

Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο πάνω σε θέματα "Πωλήσεων και Μάρκετινγκ" διοργάνωσε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Alpha Plan Consultants και υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016.

Το σεμινάριο στόχευε στην ενημέρωση των κρεοπωλών πάνω σε θέματα επικοινωνίας και σωστής εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και τεχνικών πωλήσεων ώστε να βελτιωθούν στην δουλειά τους και να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε και στον ακραίο ανταγωνισμό που επικρατεί στην αγορά.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν κρεοπώλες-μέλη του Σωματείου που δήλωσαν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μιχάλης Ζορπίδης, ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν.Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γκαρμπούνης αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. του Σωματείου.

Το σεμινάριο χαιρέτησε ο πρόεδρος του Σωματείου, ο οποίος ευχαρίστησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο το οποίο παρείχε στο Σωματείο την αίθουσα για να υλοποιηθεί το σεμινάριο αλλά και επωμίστηκε όλο το οικονομικό βάρος της διοργάνωσης.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κλεόβουλος Αλεξιάδης, σύμβουλος επιχειρήσεων και διευθυντής της εταιρείας Alpha Plan Consultants που ενημέρωσε τους κρεοπώλες για όλα αυτά τα χρήσιμα πρακτικά εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι και το Σωματείο δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσουν και επόμενα σεμινάρια, με καινούργιες θεματολογίες.

15 January 2016
Banner
Banner