Σε κλείσιμο καταστημάτων στις 4/2 καλεί η ΓΣΕΒΕΕ

21 January 2016

Σε κλείσιμο καταστημάτων στις 4/2 καλεί η ΓΣΕΒΕΕ

Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες να κλείσουν τα καταστήματα, τις βιοτεχνίες και τις επιχειρήσεις τους στις 4 Φεβρουαρίου και να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Για την ημέρα εκείνη έχει προκηρυχτεί πανεργατική απεργία από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

Ακόμη η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά και στη συγκέντρωση που γίνεται σήμερα 21 Ιανουαρίου στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μαζί με τους δικηγόρους, τους γιατρούς και τους άλλους ελεύθερους επαγγελματίες για να δοθεί ένα μήνυμα στη κυβέρνηση και στους δανειστές ότι το σχέδιο για το ασφαλιστικό δεν μπορεί να περάσει.

Η ΓΣΕΒΕΕ επισημαίνει ότι η πρόταση της κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε κάλεσμα για συμμετοχή στο κλείσιμο των καταστημάτων προσανατολίζεται και η ΠΟΚΚ και τα κατά τόπους σωματεία κρεοπωλών.

21 January 2016
Banner