Σ. Κεσίδης: Ο κλάδος μας θα συνεχίσει να αντιστέκεται

27 June 2017

Σ. Κεσίδης: Ο κλάδος μας θα συνεχίσει να αντιστέκεται

Τρίτης γενιάς κρεοπώλης ο Σάββας Κεσίδης, δουλεύει σχεδόν όλα τα χρόνια της ζωής του στο επάγγελμα, αφού βρίσκεται μέσα στο κρεοπωλείο από το 1974. Ο κ. Κεσίδης (ήδη Γενικός Γραμματέας της ΠΟΚΚ, και εκλεγμένος στη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της ΓΣΕΒΕΕ) αναδείχθηκε στη θέση του προέδρου μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες του Σωματείου κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, ενός σωματείου που είναι από τα πλέον δραστήρια του κλάδου.

Φύσει αισιόδοξος άνθρωπος ο ίδιος, πιστεύει πως ο κλάδος των κρεοπωλών θα συνεχίσει να αντιστέκεται διατηρώντας τη μερίδα του λέοντος στην αγορά του κρέατος. «Οι εναρμονισμένες πρακτικές των πολυεθνικών και των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων πιστεύω πως θα γυρίσουν μπούμερανγκ σε αυτούς που δίνουν με άνεση τη συγκατάθεσή τους ακόμα και νομοθετώντας υπέρ τους» λέει ο κ. Κεσίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Meat News.

Στην ίδια συνέντευξη μιλά για τα μεγάλα θέματα που πρέπει να απασχολήσουν τον κλάδο των κρεοπωλών, για τον τρόπο με τον οποίο το σωματείο της Θεσσαλονίκης κρατά συσπειρωμένα και ενεργά τα μέλη του, αλλά και για τη σημασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.

Διαβάστε ολόκληρη της συνέντευξη του Σάββα Κεσίδη, στο τεύχος Ιουνίου του Meat News.

27 June 2017
Banner
Banner