Πρωτοφανής συμμετοχή στον χορό της Θεσσαλονίκης

01 February 2016

Πρωτοφανής συμμετοχή στον χορό της Θεσσαλονίκης

Με τεράστια συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/1 ο ετήσιος χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Focus».

H πλειονότητα των κρεοπωλών του σωματείου παρεβρέθηκαν στη χοροεσπερίδα μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους για να στηρίξουν το σωματείο, αλλά και για να διασκεδάσουν αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας που όλοι βιώνουμε.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου ήταν παρόντες και ιδιαίτερα περήφανοι που είδαν τους κόπους τους για τη διοργάνωση της βραδιάς να ανταμείβονται.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους και πολύ εκπρόσωποι των αρχών της πόλης, αλλά και εκπρόσωποι φορέων, όπως ο Ιωάννης Ταχματζίδης, αντιπεριφεριάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Ελένη Δραγατίδου  κτηνίατρος-σύμβουλος του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Π.Κ.Μ., ο Ανδρέας Γεωργούδης σύμβουλος της ΕΔΟΚ, ο Παντελής Φιλλιπίδης  πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, η Μίνα Μπόρη πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνιάτρων Δ.Υ., ο Σοφοκλής Κουρτίδης  διευθυντής της δ/σης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ο Νίκος Κυριακού  προϊστάμενος της δ/σης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Πέρρος πρόεδρος της ΠΟΚΚ, ο Νίκος Τσιόλτας εκπρόσωπος της σχολής επαγγελμάτων κρέατος, ο Θεόφιλος Κεσίδης επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, ο Θωμάς Χαρίσης  επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΚΚ, η Κατερίνα Ποντικατζή νομική σύμβουλος του σωματείου, o Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Στράτος Σιμόπουλος πρώην γενικός γραμματέας υποδομών, ο Νικόλαος Κακαφίκας πρόεδρος των κρεοπωλών της Βέροιας, ο Νικόλαος Νατσιόπουλος πρόεδρος των κρεοπωλών της Κατερίνης, η Διαλεχτή Παυλάκη ταμίας του Σωματείου Σερρών, ο Ευάγγελος Κουρουπάκης γενικός γραμματέας των κρεοπωλών του Ηρακλείου και ο Νικόλαος Ζωγράφος πρόεδρος των κρεοπωλών των Γιαννιτσών.
Το Meat News εκπροσωπήθηκε από την εκδότριά του Μυρτώ Κατερίνη.

 

01 February 2016
Banner
Banner