Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Αττικής για την FOOD EXPO 2017

27 September 2016

Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Αττικής για την FOOD EXPO 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην προσεχή έκθεση FOOD EXPO, που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Μαρτίου 2017.

Σύμφωνα με την πρόσκληση η Περιφέρεια Αττικής προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση περιπτέρου ενώ το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες.

Εφόσον ληφθεί απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο και επικυρωθεί η πρόθεση της συμμετοχής της, τότε θα οριστικοποιηθεί κι η κατάταξη – λίστα των υποψηφίων εκθετών βάσει των κριτηρίων επιλογής που θα καθοριστούν με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Προϋποθέσεις για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Αττικής, η δραστηριότητά τους να συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας  και η δυναμική τους να επιτρέπει την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές από την εγχώρια και διεθνή αγορά. Όπως επισημαίνεται θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Το περιθώριο που έχουν οι επιχειρήσεις για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είναι μέχρι 30/10/2016. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής, Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής (κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770, vstavroulaki@patt.gov.gr, κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771, thanos.antonopoulos@patt.gov.gr, κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772, eleni.mpitakli@patt.gov.gr).

 

Θα ξεπεράσουν τους 1.200 οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες!

Μέσα σε μόλις 3 χρόνια η FOOD EXPO κατάφερε να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα αλλά και η μεγαλύτερη του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης! Η επόμενη 4η FOOD EXPO, θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου 2017 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Με τη συμμετοχή 1.200 εκθετών έρχεται ακόμη πιο μεγάλη, πιο πλήρης και πιο ισχυρή και αναμένεται να αποτελέσει και πάλι το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στη χώρα μας

Ήδη εκατοντάδες επιχειρήσεις έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση. Δείτε τη λίστα εκθετών εδώ

 

27 September 2016
Banner
Banner