Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στη FOOD EXPO 2020, σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής

11 December 2019

Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στη FOOD EXPO 2020, σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής

Τη συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «7η FOOD EXPO GREECE 2020» εξετάζει η Περιφέρεια Αττικής και προσκαλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Σημειώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση περιπτέρων, ενώ το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στις 7-9 Μαρτίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα, και η Περιφέρεια καλεί τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας, να υποβάλουν τη σχετική αίτηση μέχρι τις 07/01/2020. Απαραίτητη είναι και υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Τα έγγραφα απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο Fax 2132065020.

Η Περιφέρεια ενημερώνει ότι δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης. Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ. Τα σχετικά έγγραφα θα βρείτε εδώ.

11 December 2019
Banner
Banner