ΠΟΚΚ προς ΓΣΕΒΕΕ: Ανάγκη για επιδοτούμενα προγράμματα πρόσληψης υπαλλήλων στις ΜμΕ

28 May 2021

ΠΟΚΚ προς ΓΣΕΒΕΕ: Ανάγκη για επιδοτούμενα προγράμματα πρόσληψης υπαλλήλων στις ΜμΕ

Την πρόταση-αίτημα για προγράμματα επιδότησης που αφορούν πρόσληψη υπαλλήλων, διατυπώνει σε έγγραφό της προς τη ΓΣΕΒΕΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΚΚ επικαλούμενη τις πρωτόγνωρες και ιδιάζουσες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας εδώ και ένα χρόνο από την πανδημία του κορωνοϊού, υπογραμμίζει ότι «έχει διαμορφωθεί ένα  δυσμενές οικονομικό πλαίσιο εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και ο κλάδος του παραδοσιακού κρεοπώλη, τον οποίο και εκπροσωπούμε».

Κατά την άποψη των κρεοπωλών, «θα πρέπει οι μικροεπιχειρήσεις να επιδοτηθούν με προγράμματα που άπτονται των σχέσεων εργοδοτών- εργαζομένων και κράτους κάτι το οποίο μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως δε συμβαίνει σε όλη την επικράτεια - και Ελλάδα δεν είναι μόνο η ΑΘΗΝΑ».   

Για τους λόγους αυτούς, αλλά και για να τονωθεί ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας και η εθνική οικονομία, η Ομοσπονδία ζητά από τη ΓΣΕΒΕΕ να ενεργήσει αναλόγως. «Προτείνουμε – απαιτούμε την εξεύρεση λύσης  μεταξύ των επαγγελματιών και του κράτους ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε άτομα  για να τονωθεί ο επιχειρηματίας και παράλληλα να συμβάλλει στην ανόρθωση της οικονομίας. Άλλωστε η ενίσχυση της πρότασής μας δεν εκφράζει μόνο τη δική μας θέση αλλά τη θέση όλων των κλάδων που εκπροσωπεί η ΓΣΕΒΕΕ» καταλήγει το έγγραφο της ΠΟΚΚ.

28 May 2021
Banner
Banner