ΠΟΚΚ: Επάρκεια στην αγορά αμνοεριφίων, προσοχή στα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό

31 March 2020

ΠΟΚΚ: Επάρκεια στην αγορά αμνοεριφίων, προσοχή στα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό

Επάρκεια και λειτουργικότητα βλέπει στην αγορά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, αναφορικά με την εμπορία αμνοεριφίων. Συνεπώς, συνιστά στους κρεοπώλες να διευθετήσουν τις προμήθειές τους ως συνήθως τέτοιες μέρες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μάλιστα, αναφέρεται επιπλέον στα μέτρα προστασίας των κρεοπωλών και του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τον νέο κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΠΟΚΚ, Σταύρος Πέρρος και Σάββας Κεσίδης αντιστοίχως, αναφέρει:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες για τη σφαγή και εμπορία αμνοεριφίων θεωρεί ότι υπάρχει επάρκεια και λειτουργικότητα. Προς αποφυγήν δυσλειτουργιών και με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς σε παρακαλούμε να διευθετήσεις τις προμήθειές σου, όπως συνηθίζεται έως τώρα.  

Παράλληλα σύμφωνα με  τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας  να ακολουθείς τα «Μέτρα Πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού».  Χαρακτηριστικά,  να αποφεύγονται  τα πολλά άτομα μέσα στο κατάστημα (το πολύ 2 άτομα), οι υπάλληλοι να φορούν γάντια μιας χρήσεως και να πλένουν τα χέρια τους τακτικά, όταν γίνεται  χρήση μετρητών κατά τη συναλλαγή να υπάρχει αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα και γίνεται επιμελής και συχνός καθαρισμός των χεριών και  των αντικειμένων κοινής χρήσης.

Έτσι, έγκαιρα και με υπευθυνότητα θα εξυπηρετήσεις το καταναλωτικό κοινό,  θα το προστατεύσεις με ασφάλεια  από τον κορωνοϊό  προς όφελος όλων μας  και ευσυνείδητα θα διασφαλίσεις  τη σωστή και ποιοτική διατροφή της Ελληνικής οικογένειας του φίλου καταναλωτή!»

31 March 2020
Banner
Banner