Πλήθος κόσμου και φέτος στον ετήσιο χορό των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

05 February 2018

Πλήθος κόσμου και φέτος στον ετήσιο χορό των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρόνια ο Ετήσιος Χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στο κέντρο Focus Hall.

«Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού τους οι κρεοπώλες μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους κατέφθασαν στο Focus όπου τους υποδέχθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Εντυπωσιακός ήταν όμως και ο αριθμός των συνεργατών των κρεοπωλών που παρευρέθηκαν στον χορό, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους σε όλες τις προσπάθειες του Σωματείου, κάνοντας για πρώτη φορά τον χορό να μοιάζει περισσότερο με ένα φυτώριο επαγγελματιών του κλάδου του κρέατος, παρά με μια κοσμική συνεστίαση» όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το σωματείο.

Στον χορό παρευρέθηκαν ο κ. Πέρρος Σταύρος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ο κ. Κεσίδης Θεόφιλος, επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, ο κ. Χαρίσης Θωμάς, επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΚΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης μετά του προέδρου της κ. Μανδρίνου Ιωάννη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης μετά του γενικού γραμματέα του κ. Θεοτόκη Κλεόβουλου και του οικονομικού του επόπτη κ. Ιακώβου Κωνσταντίνου, η κ. Ποντίκατζη-Τσιγιάννη Κατερίνα, νομική σύμβουλος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, οι εκπρόσωποι της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος, η κ. Κατίκου Παναγιώτα και ο κ. Τσιόλτας Νικόλαος, ο κ. Παπαλαμπόπουλος Νικόλαος, πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Πειραιά, ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Σερρών κ. Καμπούρης Θεοφάνης, η ταμίας του κ. Παυλάκη Διαλεχτή και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του κ. Χατζόπουλος Μιχάλης, και ο κ. Ζωγράφος Νικόλαος, πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Γιαννιτσών. Την εκδήλωση χαιρέτησε δι’ αντιπροσώπου ο κ. Σιμόπουλος Στράτος, πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο μενού του χορού το οποίο επιμελήθηκαν προσωπικά μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, ώστε να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του φαγητού.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά και όλους τους χορηγούς που με τα δώρα τους πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η λαχειοφόρος αγορά του χορού», καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου της Θεσσαλονίκης.

05 February 2018
Banner
Banner