Platinum διάκριση στα Chef’s Choice Awards 2024 για την ΑΠΣΙ Πίνδος

12 April 2024

Platinum διάκριση στα Chef’s Choice Awards 2024 για την ΑΠΣΙ Πίνδος

Related Articles

Μια ακόμα διάκριση ήρθε για τον Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ και συγκεκριμένα για το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στα φετινά Chefs Choice Awards 2024, κερδίζοντας το Platinum Βραβείο. Επιβράβευση η οποία αποτελεί αποτέλεσμα συνέπειας και διαρκούς προσπάθειας για αναβάθμιση των προϊόντων σε όλα τα επίπεδα.

Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ κυκλοφόρησε πριν είκοσι χρόνια και εκτρέφεται με τον παραδοσιακό τρόπο στον ορεινό όγκο της Πίνδου, στο Ννομό Ιωαννίνων, σε υψόμετρο άνω των 700μ. Τρέφεται με 100% φυτικές τροφές πιστοποιημένες από τον AGROCERT, ενώ σε όλα τα στάδια της παραγωγικής του διαδικασίας – όπως και σε όλα τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ - πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι, ώστε να φθάνει το πιο ασφαλές και ποιοτικό προϊόν στο πιάτο των καταναλωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΙΝΔΟΣ έχοντας πρόσφατα ανανεώσει τo packaging των συσκευασιών στη σειρά Ελεύθερη Βοσκή, με νέες χάρτινες συσκευασίες, μείωσε κατά 93% το πλαστικό σε κάθε προϊόν της σειράς της με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος καθημερινά. Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής πλέον κυκλοφορεί με την πρωτοποριακή και υψηλής προστασίας συσκευασία Eco Safety Pack,  η οποία είναι 100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε προϊόντα κοτόπουλου.

Η Head of Marketing & Επικοινωνίας ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, Ελευθερία Μασούρα δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που σήμερα παραλαμβάνουμε το πλατινένιο βραβείο στα Chefs' Choice Awards 2024, για ένα από τα κορυφαία προϊόντα μας, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, καθώς με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται η δέσμευσή μας στην παραγωγή προϊόντων κοτόπουλου υψηλής ποιότητας και γεύσης. Η αναγνώριση από τους σεφ είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας, καθώς αποτελεί επιβεβαίωση της αφοσίωσής μας στην παραγωγή ασφαλών και γευστικών τροφίμων. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων που εμπνέουν τους σεφ και ικανοποιούν τους καταναλωτές μας».

12 April 2024
Banner
Banner