Περιφέρεια Αττικής: Επιδότηση 70% για εκθέτες του 4ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

27 June 2016

Περιφέρεια Αττικής: Επιδότηση 70% για εκθέτες του 4ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού

Το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο «7ο Agro Quality Festival - 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού», εξετάζει η Περιφέρεια Αττικής. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 και 16 Οκτωβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με επιχειρήσεις-παραγωγούς τροφίμων και ποτών, τα προϊόντα των οποίων παράγονται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας ή η δραστηριότητά τους συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας.
Τα εν λόγω φεστιβάλ διοργανώνονται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με τη συμμετοχή της, η Περιφέρεια Αττικής στοχεύει να αναδείξει τον πλούτο και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, όπως προϊόντα της ελιάς, κρασί, οπωροκηπευτικά, φιστίκι, βότανα-αρωματικά φυτά, μελισσοκομικά προϊόντα, γαλακτοκομικά-τυροκομικά προϊόντα, αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, προϊόντα κρέατος, σαλιγκάρια κ.α.

Η Περιφέρεια Αττικής προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 70% ενώ το 30% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες. Εφόσον ληφθεί απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο και επικυρωθεί η πρόθεση της συμμετοχής της, τότε θα οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή των υποψήφιων εκθετών βάσει των κριτηρίων επιλογής που θα καθοριστούν με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ως εκ τούτου καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, ομάδες παραγωγών, σύλλογοι, μεμονωμένοι παραγωγοί, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 27η Ιουνίου 2016 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο Fax: 2132065020 (δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις).

Εδώ το αρχείο της αίτησης.

27 June 2016
Banner
Banner