Παρουσία και εκδήλωση των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ

05 September 2017

Παρουσία και εκδήλωση των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ

Για ακόμη μία φορά θα έχουν φέτος παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης οι κρεοπώλες του Νομού. Το Σωματείο της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα δραστήριο πάντα, θα περιμένει τα μέλη του αλλά και όλους τους επισκέπτες της ΔΕΘ στο περίπτερο 8 (stand 10), ενώ την τελευταία ημέρα της Έκθεσης, Κυριακή 17/9 (5:00-7:00μ.μ.), διοργανώνει εκδήλωση κοπής κρεάτων και δημιουργίας παρασκευασμάτων.

Για τις λεπτομέρειες της παρουσίας του στη ΔΕΘ και για την εκδήλωση, μας πληροφορεί η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης:

«Το σωματείο κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία του για ακόμη μια φορά στην 82η Δ.Ε.Θ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η θέση μας στο περίπτερο 8 στο stand 10 θα σηματοδοτήσει τη δυναμική μας παρουσία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκθέσεως στον χώρο του περιπτέρου 8 θα βρίσκεται το σωματείο μας ώστε με προθυμία να ενημερώσει – εξυπηρετήσει όλα τα μέλη του, αλλά και τους καταναλωτές – επισκέπτες σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον κλάδο μας.

Επιπροσθέτως το σωματείο κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης την τελευταία μέρα της έκθεσης, Κυριακή 17/09/17 και ώρα 17:00 – 19:00 μ.μ. διοργανώνει μια εκδήλωση – παρουσίαση – ενημέρωση κοπής κρεάτων και δημιουργίας παρασκευασμάτων. Ένα event όπου θα ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό για την διατροφική αξία του κρέατος, την μαγειρική αξιοποίηση των διαφόρων τεμαχίων, τον σωστό τρόπο συντήρησης, την αποφυγή μικροβιακού φορτίου καθώς επίσης και την ποιοτική ταξινόμηση των κρεάτων. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα της γευσιγνωσίας.

Κλείνοντας, το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο θα ήθελε να ευχαριστήσει την Π.Ο.Κ.Κ. και τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για τη στήριξή τους, το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που παρείχε κάθε είδους βοήθεια και υποστήριξη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσής μας που παρόλη την οικονομική δυσχέρεια συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε όλες τις προσπάθειές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη μας που με την συνδρομή τους ενισχύουν τον αγώνα του σωματείου και το βοηθούν να πετύχει τους σκοπούς του».

05 September 2017
Banner
Banner