Δυναμικό «παρών» και φέτος τα κοτόπουλα Αγγελάκης στη FOOD EXPO

20 February 2020

Δυναμικό «παρών» και φέτος τα κοτόπουλα Αγγελάκης στη FOOD EXPO

Για μία ακόμα χρονιά η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ θα συμμετέχει στη FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία έρχεται φέτος με διεθνή προσανατολισμό, αφού θα φιλοξενήσει 1350 εκθέτες εκ των οποίων 300 εκθέτες από 38 χώρες του εξωτερικού, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 5.000 διεθνείς Food Traders  και 950 Hosted Buyers .

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, στο περίπτερο της D13E18 στο HALL 2.

Περίοπτη θέση και στη φετινή παρουσία θα έχει το Ελαιοπουλάκι, το πολυβραβευμένο κοτόπουλο με τη μοναδική διατροφή με καλαμπόκι και ελαιόλαδο, που παράγει η Αγγελάκης Α.Ε., για την καινοτομία του οποίου της έχει απονεμηθεί Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας.  

Η Έλενα Καραγιάννη, Εμπορική Διευθύντρια της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «To 2020 αποτελεί την 4η συναπτή χρονιά συμμετοχής μας στην Food Expo. Μέσα από την παρουσία μας στη συγκεκριμένη έκθεση έχουμε τη δυνατότητα κάθε χρόνο να παρουσιάζουμε τα καινούρια μας προϊόντα και να γνωρίζουμε νέους συνεργάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Αγγελάκης θα εμφανιστεί ανανεωμένη στην φετινή διοργάνωση. Το Ελαιοπουλάκι, θα αποτελέσει και φέτος το κεντρικό στοιχείο της συμμετοχής μας, καθώς αποτελεί την ναυαρχίδα μας στην εξαγωγική μας δράση».

Η FOOD EXPO 2020 πραγματοποιείται από 7 έως 10 Μαρτίου 2019 στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

20 February 2020
Banner
Banner