Παραγωγική συζήτηση στο 25μελές της ΠΟΚΚ, εκλογές την 1η Οκτωβρίου

19 June 2017

Παραγωγική συζήτηση στο 25μελές της ΠΟΚΚ, εκλογές την 1η Οκτωβρίου

Την 1η Οκτωβρίου ενέκριναν ως ημερομηνία για τις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών-Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) τα μέλη του 25μελούς Διοικητικού της Συμβουλίου, που συνεδρίασαν χθες Κυριακή 18 Ιουνίου στη Βέροια. Σε μια παραγωγική συζήτηση τα μέλη του Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τον κλάδο.

ds pokk veroia1Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΚΚ:

«Σε κλίμα προβληματισμού και με μεγάλη προσέλευση, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Κ.Κ. την Κυριακή 18 Ιουνίου, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Βέροιας.

Έντονος, αλλά γόνιμος διάλογος επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και φλέγοντα και τα μέλη της Ομοσπονδίας που κατέφθασαν στη Βέροια από όλη την Ελλάδα, κατέθεσαν τις απόψεις τους πάνω στα ζητήματα αυτά.

ds pokk veroia2Τα κυριότερα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος, ήταν η ανάλυση των οικονομικών της Ομοσπονδίας, η πορεία της ΕΔΟΚ καθώς και το ζήτημα της ταμειακής μηχανής και η επιλογή ημερομηνίας για τις εκλογές της ΠΟΚΚ, οι οποίες εκτός απροόπτου αποφασίστηκε να γίνουν  την 1η Οκτωβρίου 2017. Τέλος υπήρξε ενημέρωση από εκπρόσωπο της ομοσπονδίας ψυκτικών για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Η ΠΟΚΚ ευχαριστεί θερμά το Σωματείο της Βέροιας, για την άριστη διοργάνωση του 25μελούς Δ.Σ. και την άψογη φιλοξενία, καθώς και τν πρόεδρο της ομοσπονδίας ψυκτικών κ. Πουλιάνο Παναγιώτη, για την ενημέρωση που μας έκανε».

Τα μέλη του 25μελούς είχαν, τέλος, την ευκαιρία να συνομιλήσουν και σε… πιο χαλαρούς ρυθμούς, αφού μετά το πέρας της συνεδρίασης το σωματείο της Βέροιας είχε φροντίσει για ένα εξαιρετικό γεύμα σε εξοχικό κέντρο της περιοχής.

19 June 2017
Banner
Banner