Ομόφωνα πρόεδρος στην ΠΕΤΕΤ ο Γ. Σμαρνάκης

13 April 2017

Ομόφωνα πρόεδρος στην ΠΕΤΕΤ ο Γ. Σμαρνάκης

Με θέματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων την εκλογή του νέου προεδρείου αλλά και τον προγραμματισμό δράσεων της ΠΕΤΕΤ, συνεδρίασε χθες το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, κατά την πρώτη σύγκλησή του μετά τις αρχαιρεσία της Κυριακής 2 Απριλίου.

Το Συμβούλιο, που συγκάλεσε ο πλειοψηφών σύμβουλος Ιωάννης Σμαρνάκης, εξέλεξε ομόφωνα το νέο προεδρείο του, που αποτελείται από τους:

Ιωάννης Σμαρνάκης - Πρόεδρος

Μιχαήλ Ορεστίδης - Αντιπρόεδρος

Μαρίνα Πούλιου - Γεν.Γραμματέας

Ελευθερία Ευδαίμων - Ταμίας

Αικατερίνη Ρέτση - Ειδικός Γραμματέας

Μέλη οι: Μαρία Τρίμα, Παναγιώτης Μανιατέας, Ιωάννης Κακός, Μηλιά-Ελένη Μαργέλη

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν τον προγραμματισμό δράσεων, αποφασίστηκαν:

* Συμμετοχή στην έκθεση Chem 2017 & Ecolink, Ημερίδα την Κυριακή 26/11/2017 «Βιομηχανία & Περιβάλλον»

* Συμμετοχή σε ημερίδα του ΤΕΙ Αθήνας για τον ρόλο του Τεχνολόγου τροφίμων στην παραγωγή, την Πέμπτη 4/5/2017, 11:00 στο Μεγ. Αμφιθέατρο.

* Κύκλος σεμιναρίων κατάρτισης των μελών στην Αθήνα και 2 ολιγομελών μαθημάτων σε εξειδικευμένα θέματα (μελέτη HACCP - Ανάπτυξη νέου προϊόντος - Κοστολόγηση).

* Συνδιοργάνωση (μετά από πρόσκληση της ΠΑ.Σ.Τ.Ι.) του 3ου Συνεδρίου εφαρμοσμένης ιχθυολογίας και υδάτινου περιβάλλοντος.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η έναρξη της δράσης «Μπες στον κύκλο» (των Τεχνολόγων Τροφίμων), που θα αφορά πολύπλευρες δραστηριότητες, επιστημονικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, και θα είναι η «ομπρέλα» υπό την οποία θα καλύπτονται τα επόμενα δύο χρόνια όλες οι εκδηλώσεις της ΠΕΤΕΤ.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να διατηρήσουν την εκπροσώπηση της ΠΕΤΕΤ στην Διεθνή Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων η Ευσταθία Τσάκαλη και στην Ευρωπαϊκή o Θωμάς Ζαφειριάδης, ενώ επίσης στη συνεδρίαση του Συμβουλίου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η στελέχωση και λειτουργία των Επιτροπών της ΠΕΤΕΤ:

Στην Επιστημονική επιτροπή, Υπεύθυνος ο Ν. Γκιώνης και Μέλη οι: Ευ. Τσάκαλη, Θ. Ζαφειριάδης, Ευ. Γκιαούρης, Κ. Σταθόπουλος, Ανδ. Σουλιώτης.

Στην Επιτροπή λειτουργιών και επικοινωνίας η Αικ. Ρέτση.

Στην Οικονομική επιτροπή οι: Ελ. Ευδαίμων, Μ. Τρίμα, Μ.-Ελ. Μαργέλη.

13 April 2017
Banner
Banner