Όλος ο κόσμος του κλάδου κρέατος θα βρίσκεται στη Food Expo και στο Meat Forum

14 March 2017

Όλος ο κόσμος του κλάδου κρέατος θα βρίσκεται στη Food Expo και στο Meat Forum

Ξεκινά το Σάββατο η έκθεση FOOD EXPO 2017. Το τριήμερο 18-20 Μαρτίου, 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες θα παρουσιάσουν ένα πανόραμα Τροφίμων & Ποτών από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ συνολικά 60.000 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια αγορά και 2.500 διεθνείς αγοραστές αναμένεται να επισκεφθούν τη FOOD EXPO 2017.

Ειδικά φέτος, ένας μεγάλος, αυτόνομος Τομέας Κρέατος με περισσότερους από 100 εκθέτες, θα κυριαρχεί στο Hall 2 της φετινής FOOD EXPO με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων συναφούς αντικειμένου. Στον ίδιο χώρο μάλιστα θα βρίσκεται και η εντυπωσιακή σκηνή του MEAT FORUM, όπου θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, σεμινάρια, επιδείξεις κλπ. Τόσο ο Τομέας Κρέατος εντός της FOOD EXPO όσο και το MEAT FORUM απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το κρέας, τα κρεατοσκευάσματα και τα αλλαντικά.

Το περιοδικό Meat News και η ιστοσελίδα meatnews.gr συμμετέχουν στην έκθεση, όπως και στις εκδηλώσεις του MEAT FORUM που γίνονται στο Hall 2. Σας περιμένουμε στο Hall 2, stand Α48.

Δείτε εδώ το τελικό πρόγραμμα του MEAT FORUM.

Κλικ εδώ για ηλεκτρονική πρόσκληση.

14 March 2017
Banner
Banner